Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 331 až 340 z celkem 2413 článků.
2233_ladies_ceska_lipa_lineup.jpg

Víkendové menu: Ladies se v derby střetnou s Prague Tigers!

Tři zápasy, tři vítězství. Ženské áčko Vinohrad vstoupilo do nového ročníku 1. ligy skvěle a má na svém kontě plný počet devíti bodů. Bodové konto se svěřenkyně trenérů Kovače a Skály pokusí rozšířit v derby s Prague Tigers, které však disponují stejnou bilancí. Ladies půjdou do zápasu povzbuzeny postupem v poháru.

2231_ladies_pohar_plzen.jpg

Dva postupy v poháru! Sokolové otočili duel v Kadani, Ladies vezou výhru z Plzně

Sváteční den se z pohledu SKV výsledkově vydařil! Mužský tým poskládaný převážně z juniorů nebo dalších mladých hráčů otočil zápas v Kadani a nakonec po výhře 6:5 postupuje do 5. kola pohárového play off. Zadařilo se také Ladies. Svěřenkyně koučů Kovače a Skály zvítězily v Plzni 4:3 a v osmifinále si zahrají s extraligovými Panthers.

2232_Janek_Benfika_rozhodci.JPG

Shrnutí víkendu: Benfika prohrála v Kralupech, junioři i podruhé zdolali Lípu

První porážku v novém ročníku divize zapsala Benfika. Mužskému béčku utekla úvodní třetina zápasu v Kralupech a i přes zlepšený výkon ve zbytku utkání Nigrin a spol. na body nedosáhli. Výsledkově se nedařilo ani céčku. Junioři dokázali navázat na domácí výhru nad Českou Lípou a nad stejným soupeřem dokázali zvítězit i na jeho hřišti, tentokrát vysoko 13:3.

2230_FBC_Ostrava_SKV.JPG

Z Ostravy se sokolové vrátili bez bodu

Sokolové prohráli ve 4. kole Livesport Superligy na hřišti Ostravy 2:5. V utkání sice vedli jako první, pak se jim však nevydařily zbytek první třetiny a celá druhá část. Vinohrady tak zapsaly druhou porážku v sezoně a v tabulce nejvyšší soutěže spadly na sedmou příčku. Další zápas sehrají svěřenci trenéra Kapuciána až v pátek 7. října.

2229_Petr_Hartman_SKV_Otrokovice.JPG

Víkendové menu: Vinohrady míří do Ostravy, junioři uzavřou kvalifikaci

Vinohradští zamíří v rámci 4. kola Livesport Superligy do Ostravy, kde se utkají s místním FBC. Sokolové mají po třech duelech na svém kontě šest bodů a rádi by navázali na poslední víkend, kdy se jim podařilo ukořistit dvě výhry. Duel v Ostravě je na programu v sobotu od 17 hodin. Poslední dvě utkání v kvalifikaci o CE ligu sehrají junioři. Nejprve v sobotu doma vyzvou Liberec a v neděli zamíří do České Lípy.

2228_ladies_ceska_lipa_placani.jpg

Shrnutí víkendu: Ladies ovládly souboj s rivalem, junioři berou první výhru

Ladies se i nadále vezou na vítězné vlně! Po zlatu z Czech Open zvládly výsledkově také úvodní tři zápasy 1. ligy žen a vévodí tabulce. Poslední triumf byl o to cennější, že k němu došlo v duelu s pražkou Spartou. První vítězství v kvalifikaci o CE ligu zaznamenali junioři, kteří zdolali Českou Lípu 9:2. Naopak juniorky se stejným sokem na body těsně nedosáhly.

2227_Vojtech_Klapa_sest_golu_Ceska_Lipa.JPG

V týmu je dobrá atmosféra, hlásí šestigólový hrdina Klápa

V pátek nasázel České Lípě šest gólů a byl hlavním strůjcem vinohradského vítězství. V neděli přidal další dva zásahy a výraznou měrou tak přispěl i ke druhé výhře SKV v nové sezoně Livesport Superligy. Jak ale sám přiznal, v týmu k uspokojení dojtí nesmí, protože sokolové chtějí brát body i v dalších duelech.

2226_Klapa_SKV_Ceska_Lipa.JPG

Šestibodový víkend! Sokolové porazili Českou Lípu i Otrokovice

Vinohradští prožili úspěšný víkend. V pátek nejprve porazili Českou Lípu 8:6, přičemž se šesti góly zaskvěl útočník Vojtěch Klápa. V neděli pak na tuto výhru sokolové navázali ziskem tří bodů proti Otrokovicím. Oba zápasy dopadly pro SKV výsledkově dobře, nicméně jejich závěry se nakonec změnily ve velké drama.

2224_ladies_ceska_lipa_nastup.jpg

Víkendové menu: Junioři se utkají s Českou Lípu, Ladies čeká derby se Spartou

Ženský A tým odehraje třetí duel v nové sezoně. Tentokráte Ladies zamíří na Barrandov, kde se v pražském derby utkají se Spartou. Té mají co vracet. Právě sparťanky totiž vyřadily SKV v posledním play off 1. ligy žen. Speciální bude zápas zejména pro trenéry Jana Skálu a Františka Kovače, kteří do Vinohrad přišli ze Sparty. V kvalifikaci o CE ligu budou pokračovat junioři.

2225_ladies_ceska_lipa_gol.jpg

Ženské áčko vstoupilo po letním triumfu na Czech Open úspěšně i do poháru a ligy

První ostré soutěžní zápasy sezony 2022/23 odehrály vinohradské ženy na jubilejním 30. ročníku turnaje Czech Open. Poté, co se tým s nemálo nováčky ve žluto-černých barvách, pod vedením nového trenérského tandemu Jan Skála – František Kovač, v základní skupině pozvolna rozehrával a sehrával, nastartoval v play off nezadržitelnou jízdu, která skončila až přebíráním trofejí pro celkové vítězky kategorie Open.