Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 71 až 80 z celkem 2407 článků.
2491_Dorost_turnaj_Vinohrady_Cislo11.jpg

Víkendové menu: Dorostenci přivezou 1. ligu na Vinohrady

Hned osm mládežnických týmů SKV bude o víkendu ve hře. Nabitá bude především neděle, a to i v Rieger aréně. Tam se totiž uskuteční prvoligový turnaj 1. ligy dorostenců. Sokolové se doma utkají od desíti hodin se Skutčí a od 14:30 s Hradcem Králové. Ve stejný den se v Kobylisích představí junioři. Ti vyzvou Prague Tigers a domácí tým. V permanenci budou oba celky starších žáků i elévů, juniorky a elévky.

2488_Aneta_Nigrinova_SKV_Nove_Straseci.JPG

Shrnutí víkendu: Ženy sebraly šest bodů a postupují přímo do osmifinále 1. ligy

Ladies prefektně zvládly závěr základní části a z posledního víkendu vytěžily plný počet bodů. V sobotu nejprve zvítězily na půdě Panthers Praha 7:1, v neděli si pak všechny body odvezly také z Plzně, kde triumfovaly 9:5. To jim zaručilo zisk čtvrté příčky, která znamená přímý postup do osmifinále prvoligového play off. Dvě výhry o víkendu zaznamenali také dorostenci B, blízko k boji o postup do vyššího koše měly starší žákyně.

2487_jiri_prochazka_boleslav_skv.jpg

Postup do play off navzdory vysoké porážce v Boleslavi

Sokolům se nevydařil zápas 25. kola Livesport Superligy na půdě Mladé Boleslavi. Přesto díky zaváhání Black Angels postupují do play off z desáté příčky. V předkole vyřazovací fáze se utkají s Libercem, který už má jisté sedmé místo. Se stejným soupeřem se Vinohradští utkají i v posledním kole základní části. Půjde tak o generálku na play off.

2486_Niki_Trnkova_SKV_Nove_Straseci.JPG

Víkendové menu: Ladies zakončí základní část, Boys v Boleslavi

Venkovními duely s Panthers a Slavií Plzeň uzavřou Ladies základní část západní skupiny 1. ligy. Následovat pak bude play off. Ženský A tým je aktuálně na páté příčce, ještě ovšem má šanci zabojovat o třetí příčku. Duel 25. kola Livesport Superligy sehrají v neděli večer muži. Ti se představí na hřišti druhé Mladé Boleslavi. Kromě obou A týmů budou o co nejlepší výsledky bojovat také juniorky, starší žákyně a dorostenci B.

2485_ivan_pergler_skv_bohemians_tleskani.jpg

Ivan Pergler po podpisu nové smlouvy: Na Sokole je skvělá parta

Aktuálně nejlepší střelec vinohradského týmu prodloužil v SKV smlouvu. Ivan Pergler podepsal nový kontrakt a v Rieger aréně by měl působit minimálně do roku 2027. Jak zatím hodnotí své dosavadní působení ve žlutočerném dresu a jaké cíle si dává do budoucna?

2484_benfika_skv_draci_ricany_tymovka.jpg

Shrnutí víkendu: Benfika zakončila sezonu na čtvrtém místě

Mužské béčko zakončilo sezonu v divizi B na čtvrtém místě. V závěrečném utkání před solidní diváckou kulisou sice muži B prohráli s Říčany 5:7, proti vítěznému týmu základní části ale předvedli dobrý výkon. Ladies se o víkendu moc nedařilo a ze dvou domácích zápasů vydolovaly pouze dva body. Naopak stoprocentní byli muži C a starší žáci slaví postup do druhého koše!

2483_Mikulas_Futschik_SKV_Ceska_Lipa.JPG

Brankář Mikuláš Futschik: Po závěrečném hvizdu mi spadl kámen ze srdce

Dvaadvaceti zákroky dopomohl brankář Mikuláš Futschik k důležité nedělní výhře nad Českou Lípou. Díky ní se sokolové zase o krůček přiblížili vytouženému cíli, tedy postupu do play off. Jak mladý brankář vnímal třetí třetinu, ve které míčky lítaly kolem jeho brankoviště, a co očekává od posledních dvou zápasů v základní části?

2482_Daniel_Gartner_SKV_Ceska_Lipa.JPG

Veledůležitá výhra! Sokolové proti České Lípě udrželi těsný náskok

Sokolové to zvládli! V předposledním domácím utkání v základní části Livesport Superligy přetlačili Českou Lípu 5:4 a udělali výrazný krok směrem k play off. To ale zatím na sto procent jisté nemají. Vinohradští položili základ výhry v prvních dvou třetinách, po kterých vedli 4:0. Českolipští se pak vrátili do zápasu a závěr zdramatizovali, domácí si ovšem triumf vzít nenechali. Hattrickem se blýskl Daniel Gärtner.

2478_klavs_araks_skv_vitkovice.jpg

Florbalová neděle na Vinohradech. Sokolové budou bojovat s Lípou o play off

Základní část Livesport Superligy se chýlí ke konci a sokolové v neděli 18. února odehrají předposlední domácí utkání. V přímém souboji o místa zaručující předkolo play off vyzvou v Rieger aréně od 17 hodin Českou Lípu. Hoši budou potřebovat vaši podporu! A stejně tak Ladies, které mají svůj prvoligový zápas naplánovaný ve stejný den od 13:30. Přijďte do vinohradské sokolovny oba týmy SKV podpořit.

2481_valenta_junici_skv.jpg

Víkendové menu: Benfika uzavře sezonu, dorostenci na domácí půdě

Další nabitý víkend vyhlížejí vinohradské celky. V sobotu i v neděli se doma představí Ladies, pro ně to budou poslední domácí duely v základní části 1. ligy. Úplně poslední utkání v divizi B sehrají v sobotu večer hoši z Benfiky. A koho jiného si pozvat na závěr než vedoucí tým tabulky Říčany. Na domácí půdě se ve stejný den představí v rámci 1. koše 1. ligy dorostenci. Od 9 hodin vyzvou Boleslav a od 13:30 Náchod.