Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 91 až 100 z celkem 2408 článků.
2470_elevove_dvojturnaj_leden.jpg

Shrnutí víkendu: Senzační elévové ovládli na domácí půdě všechny zápasy

Skvělé výsledky zaznamenali o víkendu elévové. A tým a B tým zvítězily ve všech čtyřech duelech a z vinohradské sokolovny udělaly nedobytnou tvrz. Navíc se jim podařilo nasázet soupeřům hromadu branek! Pěkný výsledek zaznamenali také hoši z Benfiky. Ti vyhráli na horké půdě Kutné Hory 7:4 a přiblížili se jistotě čtvrté příčky v divizi B.

2469_zbynek_stuchlik_fbc_skv.jpg

Zápas chudý na góly rozhodla Ostrava ve třetí části

Sokolové se zatím jistotě účasti ve vyřazovací části nepřiblížili. Ve vyrovnaném utkání 22. kola Livesport Superligy na půdě Ostravy inkasovali rozhodující trefu čtyři a půl minuty před koncem a prohráli 1:2. Další pokus zajistit si místenku v play off budou mít 8. února, kdy se v rámci dopoledního „school matche“ představí na půdě Pardubic.

2468_tymovka_skv_vitkovice.jpg

Víkendové menu: Muži míří do Ostravy, sobota bude v Rieger aréně patřit elévům

Mužské áčko se v sobotu večer představí ve velmi důležitém superligovém utkání na půdě ostravského FBC. V případě zisku bodů se mohou svěřenci koučů Kapuciána a Purkrábka výrazně přiblížit jistotě účasti v play off. Venku bude hrát ve stejný den a podobný čas také Benfika, která jede do Kutné Hory a bude hájit čtvrté místo v divizi B.

2465_Bliznakova_SKV_Plzen_placani.JPG

Shrnutí víkendu: Ladies se šesti body, Benfika porazila Strakonice

Další úspěšný víkend za sebou mají Ladies. Ženské áčko na domácí půdě porazilo dva soupeře z jihu Čech a zůstává na páté příčce 1. ligy v závěsu za týmy na čele. Cenný skalp má Benfika. Ta v atraktivním utkání přetlačila třetí tým tabulky Strakonice 6:5 a udělala další krok k tomu, aby zůstala v top čtyřce.

2467_Daniel_Keller1_SKV_Vitkovice.JPG

Můj třetí gól? To se asi povede jednou za život

SKV se dlouho proti Vítkovicím drželo. Vinohradští vedli nad velkým favoritem v průběhu zápasu 3:0, 4:3 a 6:5. Závěrečná desetiminutovka jim ale nevyšla, a tak odešli ze souboje se sedminásobným mistrem bez bodu. A to navzdory hattricku švýcarského útočníka Daniela Kellera, který se blýskl famózní trefou. Nejproduktivnější hráč a zároveň nejlepší střelec SKV se po zápase podělil o své dojmy.

2463_Skalicka_SKV_Black_Angels.JPG

Víkendové menu: Ladies, Benfika, mladší žákyně a přípravka v Rieger aréně

Čtyři vinohradské týmy se o víkendu představí v domácí sokolovně. V sobotu Ladies vyzvou od 19:30 celek z Týna nad Vltavou. V neděli na to ženské áčko naváže dalším prvoligovém duelem, tentokrát s Meťákem České Budějovice. Ještě před zápasem Ladies nastoupí na plac v neděli dopoledne Benfika, která vyzve silné Strakonice. V dorostovém sálu se budou v sobotu prohánět sokolové z přípravky a v neděli mladší žákyně.

2462_kapucian_puzman_skv_chodov.jpg

Kouč Kapucián: Ještě nás čeká spousta práce

Před Vánocemi vybojovali svěřenci trenérů Jana Kapuciána a Miroslava Purkrábka cenných šest bodů a upevnili si svou pozici v elitní desítce. Vyhráno ale ohledně postupu do play off ještě není, což si právě oba koučové dobře uvědomují. Po porážkách od Sparty a Chodova bude muset tým zabrat, což Kapucián přiznává ve svém ohlédnutí za startem nového roku.

2461_prochy_bombi_hajek_skv_chodov.jpg

Sokolové přivítají v Rieger aréně sedminásobného mistra

Po dvoutýdenní pauze se SKV vrátí do Livesport Superligy domácím střetnutím s Vítkovicemi. Sedminásobný mistr České republiky a aktuálně tým usilující o čelo tabulky dorazí do Rieger arény v neděli večer. Úvodní buly je naplánováno na 18 hodin.

2466_elevky_domaci_turnaj_leden.jpg

Shrnutí víkendu: Elévky na domácí půdě zazářily

Krásně výsledky zaznamenaly o posledním hracím víkendu elévky, které si poradily se všemi čtyřmi soupeři a na domácím turnaji neztratily ani bod. Ve čtyřech zápasech navíc soupeřům nasázely obdivuhodných 29 branek. Nedařilo se ženskému áčku (prohra s Prague Tigers Nehvizdy) a Benfice, která zaváhala na půdě Dačic. Bez bodu odešli ze svých zápasů také junioři a dorostenci. Ti ovšem premiérově nastoupili v 1. koši 1. ligy.