Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 81 až 90 z celkem 2408 článků.
2481_valenta_junici_skv.jpg

Víkendové menu: Benfika uzavře sezonu, dorostenci na domácí půdě

Další nabitý víkend vyhlížejí vinohradské celky. V sobotu i v neděli se doma představí Ladies, pro ně to budou poslední domácí duely v základní části 1. ligy. Úplně poslední utkání v divizi B sehrají v sobotu večer hoši z Benfiky. A koho jiného si pozvat na závěr než vedoucí tým tabulky Říčany. Na domácí půdě se ve stejný den představí v rámci 1. koše 1. ligy dorostenci. Od 9 hodin vyzvou Boleslav a od 13:30 Náchod.

2480_tomas_gartner_daniel_gartner_skv_chodov.jpg

Bratři Gärtnerové: Musíme zamakat, abychom pozici v tabulce udrželi

I v aktuálním ročníku jsou bratři Gärtnerové hlavní útočnou silou Vinohrad. Daniel je v týmové produktivitě s 25 body druhý, Tomáš má o šest bodů méně a je čtvrtý. O víkendu se dvojčata vrhnou do další důležité superligové bitvy. Do Rieger arény dorazí Česká Lípa, tedy konkurent v boji o play off. Očekává se vyrovnaný duel.

2479_strzky_turnaj_unor.jpg

Shrnutí víkendu: Starší žákyně hrály o postup do 1. koše!

Starší žákyně se dostaly do boje o postup do 1. koše. Po dvou výhrách ve skupině však prohrály se Světlou nad Sázavou 1:6 a na turnaji braly druhé místo. Dařilo se dorosteneckému béčku. Sokolové porazili jak Hořovice, tak rezervu Panthers a suverénně vedou tabulku 3. ligy. Zaváhání si bohužel připsala Benfika. Doma po základní hrací době pouze remizovala s béčkem panterů 5:5 a v nájezdech byli úspěšnější soupeři.

2477_bohemians_skv_trojacek_puzman.jpg

Nepovedený výkon na půdě Bohemians vedl k vysoké prohře

Duel 23. kola Livesport Superligy na hřišti Bohemians se sokolům nevydařil. Po nadějné první třetině dostali svěřenci koučů Kapuciána a Purkrábka ve zbytku zápasu deset branek a bohužel žádnou nevstřelili. Tři kola před koncem zůstávají na desáté příčce nejvyšší soutěže, která zajišťuje postup do předkola play off. Ve zbývajících utkáních ale budou muset zabrat.

2476_benfika_chvatal_d_zan_spacek.jpg

Víkendové menu: Muži B proti rezervě Panthers, juniorky vyzvou týmy z Ostravy

Předposlední zápas sezony čeká muže B. Ti se v neděli večer střetnou doma s béčkem Panthers. Bodovým ziskem mohou definitivně stvrdit čtvrtou příčku v divizi B. V sobotu i v neděli se v Rieger aréně představí juniorky. Ty postupně vyzvou celky z východu republiky. Nejprve narazí na Vítkovice a o den později se střetnou s ostravským FBC. O víkendu budou ve hře ještě dorostenci B a starší žákyně.

2475_Pardubice_SKV_enteria_arena.jpg

Vinohrady vedly v Pardubicích 6:4, nakonec ve školním utkání padly po nájezdech

Dvakrát v zápase vedli Vinohradští o dva góly, přesto nakonec z východu Čech odjíždějí pouze s jedním bodem. Domácí Pardubice totiž v rámci školního utkání ztrátu dohnali, v samostatných nájezdech byli úspěšnější a v dohrávce 20. kola Livesport Superligy zvítězili 7:6. Už v sobotu hráče SKV čeká další venkovní utkání, tentokrát na půdě Bohemians.

2473_Plihic_SKV_Pardubice.JPG

Ve čtvrtek school match v Pardubicích, v sobotu duel na půdě Bohemky

Základní část Livesport Superligy finišuje a sokolové se během tří dnů dvakrát představí na hřištích soupeřů. Nejprve ve čtvrtek dopoledne změří na východě Čech síly s Pardubicemi v rámci tzv. „school matche“ před zraky školáků. V sobotu pak zamíří na Jižní Město, kde se střetnou s Bohemians. Nadcházející zápasy mohou přiblížit SKV směrem k jistotě účasti v play off.

2474_usti_skv_ladies.jpg

Shrnutí víkendu: Benfika smetla Meťák, Ladies berou šest bodů

Ženský A tým zvládl venkovní dvojzápas vítězně a zapsal do tabulky 1. ligy šest bodů. Ty drží Vinohrady ve hře o nejvyšší příčky. Na druhou pozici ztrácí SKV z pátého místa pouze dva body. Vysokou výhru zaznamenala o víkendu Benfika. Jan Švejda a spol. 11 góly srazili Meťák České Budějovice a jen malý krůček je dělí od stvrzení čtvrté příčky v divizi B.

2472_ondrej_puzman_skv_vitkovice.jpg

Ondřej Pužman: Snažím se dělat vše pro to, abych splatil důvěru

V průběhu sezony začal nastupovat na centru prvního útoku a po svém boku má hbitá křídla Ivana Pergler a Ondřeje Plíhala. Ondřej Pužman přišel v létě 2023 na hostování z Mladé Boleslavi, ale rychle se zapracoval a teď dostal od trenérů jednu z důležitých rolí v mužstvu. Po čtyřech porážkách se on a jeho spoluhráči připravují na důležitý duel s Pardubicemi.

2471_maty_cvejn_juniori_turnaj_leden.jpg

Víkendové menu: Béčko doma proti Meťáku, na Vinohradech i dorostenky a junioři

Zatímco ženy se o víkendu vydají na sever republiky a poměří síly s Ústím a Českou Lípou, mužské béčko se představí v Rieger aréně, kde v sobotu večer vyzve Meťák České Budějovice. Předtím domácí halu obsadí dorostenky, které se utkají s Kolínem a Novým Strašecím. V neděli je vystřídají junioři. Ti mají naplánované duely s Traverzou a béčkem Sparty.