Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 831 až 840 z celkem 2414 článků.
1715_skv_black_angels_pohar_2019.jpg

Sokolové nestačili na Black Angels a v poháru čekají na první výhru

Vinohrady nestačily ve druhém pohárovém utkání na Black Angels a prohrály 3:7. O branky SKV se postarali dvakrát Hartman a jednou Bína. Po dvou zápasech ve skupině vrcholové části Poháru Českého florbalu mají sokolové na svém kontě bod a v posledním duelu s Chodovem, který se uskuteční ve středu večer na Vinohradech, budou usilovat o první výhru v soutěži.

1713_skv_langnau_2019.jpg

SKV v poháru prohrálo na hřišti Chomutova v prodloužení

Sokolové vstoupili do pohárové soutěže porážkou. Ve třetí třetině sice dvakrát dokázali smazat těsný náskok soupeře, už po 53 vteřinách prodloužení však inkasovali rozhodující gól a dva body do tabulky za vítězství si tak připsal domácí Chomutov. Další pohárová bitva čeká na Vinohradské ve středu, kdy se na Jedenáctce utkají s Balck Angels.

1712_michal_kotlas_2019.jpg

Trenér áčka Michal Kotlas: Postupně se nám rýsuje osa týmu

Vinohradský A tým má za sebou první větší herní test v podobě Czech Open. Na něm sokolové postoupili ze základní skupiny do osmifinálové fáze, ze které se jim však smolně nepodařilo projít dál. Kouč áčka Michal Kotlas se ohlédl za dosavadní částí přípravy a nyní už se svým kolegou Davidem Boušou vzhlíží k pohárovým zápasům, které sokoly v nadcházejícím období čekají.

1711_SKV_Tatran.jpg

Sezonu načne pohárové střetnutí v Chomutově

Týden po Czech Open vstoupí sokolové do nového ročníku Poháru Českého florbalu. V pátek od 18:30 nastoupí k utkání na hřišti Chomutova. Mužský A tým se do pohárové soutěže vrací po čtyřech letech. Kromě Chomutova se Boys v nadcházejícím období střetnou také s Black Angels a s Chodovem.

1710_kutnarova_ladies.jpg

Czech Open - den třetí: Ladies došly do čtvrtfinále, kde nestačily na Finky

Ženské áčko Vinohrad potřetí v klubové historii postoupilo mezi osm nejlepších celků Czech Open, čtvrtfinálovou bránu však ani tentokráte nepokořilo. Ladies nejprve dopoledne zdolaly po nájezdech Finky z HuKu 2:1, následně ale prohrály s dalším finským týmem SB Limits těsně 0:1. Brzo ráno se s vyřazovací částí turnaje rozloučili junioři, kteří nestačili na Panthers Praha.

1707_hajek-buly-langnau.jpg

Czech Open 2019: Výsledky týmů SKV

Tři vinohradské týmy a spřátelený klub Torza Sorry vyrážejí dnes do boje na 28. ročníku Czech Open. Sledujte aktuální výsledky z turnaje zde na webu nebo na sociálních sítích.

1709_Vejvodova_Truneckova_ladies.jpg

Czech Open - den druhý: Boys ztratili nadějné vedení, Ladies jsou v osmifinále

Minutu a půl před koncem inkasovali sokolové klíčový gól od Klotenu. K postupu museli švýcarského soupeře porazit, ale za stavu 2:1 chybovali v přesilovce a soupeř zaváhání využil. Boys nakonec prohráli 2:3 a obsadili čtvrté nepostupové místo v osmifinálové skupině kategorie Pro. Dál jdou naopak Ladies, které postoupily mezi 16 nejlepších celků turnaje. Ve hře jsou ještě také junioři.

1708_czech_open_skv_singapur.jpg

Czech Open - den první: Sokolové porazili reprezentaci Singapuru

Mužské áčko zakončilo úvodní den tradičního turnaje Czech Open s bilancí jedna výhra a jedna porážka. Svěřenci koučů Kotlase a Bouši nejprve vyhráli nad Singapurem 3:2 a následně padli s Bulldogs Brno 0:2. Na první výhru čekají Ladies, které remizovaly s nizozemským týmem SIACT 1:1 a ve druhém čtvrtečním střetnutí těsně nestačily na Turnov.