Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 811 až 820 z celkem 2414 článků.
1735_skv_otrokovice_2019.jpg

Sokolové dotáhli ztrátu, přesto nakonec s Otrokovicemi padli

Sokolové postupně prohrávali v utkání 2. kola superligy s Otrokovicemi 1:3, 2:4 a 3:5, dvougólovou ztrátu přesto dokázali v závěru dotáhnout. Na další dvě trefy hostujících panterů už však odpověď nenašli a v prvním domácím duelu nové sezony prohráli 5:7.

1730_dorostenky_hladikova.jpg

Víkendové menu: Dorostenky sehrají první zápasy v nové sezoně

Zatímco dorostenci vstoupili do sezony už před týdnem, dorostenky úvodní duely nového ročníku teprve čekají. Svěřenkyně Petra Blažeje se utkají s Klatovy a s Kladnem. Ve hře budou o víkendu také starší žáci, elévové, mladší žákyně, ženský B tým a mužský D tým. Zápasy juniorů byli kvůli účasti juniorského týmu na turnaji ve Finsku odloženy.

1734_juniori_strzi_finsko_2019.jpg

Rekordně početná výprava vyrazila do Finska!

Dorostenci a junioři SKV dnes odletěli na sever. Obě kategorie se ve Finsku zúčastní Tupla Cupu. Rekordní výprava čítá 30 hráčů a dva trenéry. Od zítřka do neděle pak budou oba týmy zápolit v Helsinkách o co nejlepší výsledek. Návrat je naplánován na pondělí.

1728_ondrej_stuchlik_czech_open_2019.jpg

Ondřej Stuchlík: Individuální kvalitu musíme přetavit do týmového výkonu

Od 7. utkání série 1. kola play down se toho událo hodně. Michala Pazderu na lavičce nahradilo duo Michal Kotlas & David Bouša. Přišla také trojice zkušených hráčů, někteří hráči se naopak v průběhu přípravy s týmem rozloučili. Kapitán však zůstal stejný. I letos povede sokoly Ondřej Stuchlík. K prvnímu duelu nastoupí Vinohrady ve čtvrtek na hřišti Mladé Boleslavi.

1729_Pinkas_dorostenci_1.jpg

Vinohrady navázaly spolupráci s Kanonýry Kladno

Sokol Královské Vinohrady se dohodly na spolupráci s prvoligovým klubem Kanonýři Kladno. Na úvod mohou Středočeši využívat hráčů SKV, kteří budou na Kladně fungovat formou tzv. střídavých hostování. 

1725_cecko_2019_1.jpg

Shrnutí víkendu: Benfika, céčko i dorostenci na úvod s dvěma výhrami!

Sezona začala pro vinohradské týmy skvěle! Benfika zvládla na domácí půdě obě pražská derby a zapsala do tabulky šest bodů. Podobně si v sobotu vedlo také céčko, které odešlo z domácího turnaje se stoprocentní bilancí a nasbíralo pěkné skóre 13:4. Dvěma výhrami vstoupili do sezony rovněž dorostenci.

1727_strzi_junior_sokol_cup_2019.jpg

Starší žáci se na turnaji v Pardubicích umístili na 10. příčce

Starší žáci se o víkendu zúčastnili již tradičního Junior Sokol Cupu v Pardubicích. Do základní skupiny vlétli strži skvěle a ze čtyř zápasů dokázali třikrát vyhrát a jednou remizovat. V neděli už se výsledkově tolik nedařilo a v konečném zúčtování je z toho 10. místo z celkového počtu 25 účastníků.