Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 821 až 830 z celkem 2414 článků.
1723_cecko_regionalni_liga_2019.jpg

Víkendové menu: Sezona 2019/2020 je tady! Muži C obhajují prvenství

Po téměř čtyřměsíčním čekání se opět rozjedou ligové soutěže. A hned první víkend bude pro SKV zajímavý. Mužské béčko i céčko se představí doma na Vinohradech. Zatímco Benfika by ráda vylepšila čtvrté místo z minulé sezony, Celtics obhajují prvenství v regionální lize. V Rieger aréně se také představí dorostenci B.

1719_boys_czech_open_2019.jpg

Pohárovou skupinu uzavřou sokolové domácím duelem s Chodovem

Vinohradské hráče čeká už třetí zápas ve vrcholové části Poháru Českého florbalu. Tentokráte se svěřenci trenérů Kotlase a Bouši utkají s Chodovem. Domácím zápas je na programu ve středu od 19:30 v Rieger aréně. Dorazte sokoly podpořit přímo do hlediště.

1718_skv_prague_challenge_2019.jpg

Ladies vyzrály na Bohemku a vyhrály Prague Challenge 2019!

Ladies ovládly přípravný turnaj Prague Challenge 2019! Ze čtyř zápasů dokázaly na Děkance třikrát zvítězit, přičemž ve dvou duelech předčily i domácí Bohemians. Ve finále extraligovému celku nasázely sedm branek a po zásluze se pak radovaly ze zisku zlatého poháru.

1716_street_floorball_2019.jpg

Street Floorball na Vítkově je úspěšně za námi!

Na florbalový oddíl TJ Sokol Královské Vinohrady připadlo pořádání pražského dílu série Street Floorball League. Turnaj tři versus tři se uskutečnil u Národního památníku na Vítkově. Ve finále obhájce titulu Traverza zdolala tým SKV složený z hráčů béčka a spřáteleného klubu Torza Sorry 5:3. Třetí místo vybojoval celek Matfyz.

1717_ondrej_richtr_czech_open_2019.jpg

SKV posílili obránce Ondřej Richtr a útočník Milan Bína

Vinohrady vstoupí do nové sezony s posilami v kádru. Řady superligového týmu vyztužili obránce Ondřej Richtr a útočník Milan Bína. První jmenovaný přichází do SKV z Kladna, Bína se do Riegrových sadů vrací po třech letech strávených v pražské Spartě.