Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 861 až 870 z celkem 2414 článků.
1687_aneta_tvrznikova_zug_united.jpg

Aneta Tvrzníková: Švýcarsko mi dalo zkušenost do života

Útočnice Aneta Tvrzníková na jednu sezonu opustila vinohradské řady, aby si vyzkoušela zahraniční angažmá ve Švýcarsku. Za Zug United nastoupila ve 20 zápasech a zapsala čtyři góly a sedm asistencí. S týmem nakonec vybojovala postup do play off a tím i záchranu v nejvyšší soutěži! Nyní se vrací zpátky a s námi se podělila o své dojmy z působení v cizině.

1683_jan_otta_finale_2019_juniori.jpg

Jan Otta: Doufám, že i v budoucnu budeme společně táhnout SKV k výhrám

Kapitán Jan Otta odehrál v neděli svůj poslední zápas za juniory. Bohužel to nebylo utkání vítězné, i tak se ale junioři po letošní sezoně nemají za co stydět. Ve 2. lize vybojovali stříbrné medaile a zase o něco posunuli své dovednosti. Jan Otta přesto přiznává, že s týmem mířil ještě výš. Teď se "Botaska" těší na další výzvy v podobě florbalu mezi dospělými.

1684_Cecko_Risa_Misa.jpg

Tahoun céčka Richard Klíma: V týmu panovala pohoda

Už několik sezon táhne svými výkony céčko a ostatně i béčko. V obou těchto týmech má velkou roli. S céčkem se letos útočníkovi Ríšovi Klímovi povedlo dotáhnout do úspěšného konce zpočátku ne moc reálnou misi. Celtics ovládli regionální ligu o bod před druhými Future, z 24 zápasů zaznamenali 21 výher a letošní sezona tak musela všechny zúčastněné hodně bavit.

1681_juniori_finale_play_off_2019_otta.jpg

Stříbrné medaile pro juniory! Sokolové ve vyrovnaném duelu nestačili na Panthers

Junioři sehráli v Kunraticích před 217 diváky pěkné finále s Panthers Praha, nakonec ale prohráli 2:6 a obdrželi stříbrné medaile. Ještě dvě minuty před koncem druhé části bylo skóre nerozhodné, pak otěže duelu přebrali panteři a nakonec dokráčeli k výhře. I přesto se sluší dodat, že 2. místo ve 2. lize představuje solidní úspěch.

1680_cecko_regionalni_liga_2019.jpg

Céčko ovládlo regionální ligu!

Povedlo se! Mužskému céčku stačilo k potvrzení první příčky vybojovat na posledním turnaji jeden bod. Celtics v sobotu získali body dva a po právu se radují z triumfu v regionální lize. K prvenství navíc symbolicky dokráčeli v domácím prostředí.

1679_dorostenci_mistri_2019.jpg

Dorostenci po skvělém obratu slaví zlaté medaile!

Dorostenci SKV dotáhli svou misi do úspěšného konce! V sobotu v Kunraticích sice nejprve prohráli s Bučisem 4:6, následně ale porazili v klíčovém střetnutí o první příčku Říčany 4:3 a mohli se tak radovat ze zisku poháru pro vítěze 2. ligy. Rozhodující vítězství se však nerodilo lehce a ještě 4 minuty před koncem sokolové prohrávali. Oslavy tak přišly až po bleskovém obratu.

1678_botaska_juniori_2019.jpg

Víkendové menu: Junioři a dorostenci ve finále, céčko o první místo

Oběma A týmům už sezona skončila, přesto se ještě je na co těšit. V sobotu uzavřou nadstavbu 2. ligy dorostenci, kteří vyzvou Bučis a Říčany. V neděli se pak ve finále 2. ligy představí junioři. Od 17 hodin se v Kunraticích střetnou o zlato s Panthers. A důležité zápasy vyhlíží také mužské céčko. Celtics cílí na 1. příčku regionální ligy. Tu uhájí, pokud v závěrečných dvou zápasech ukořiští aspoň bod.

1677_Becko_zeny.jpg

Shrnutí víkendu: Ženská Benfika zakončila sezonu na 5. místě 2. ligy

Ženské béčko si na závěr letošního ligového ročníku připsalo jedno vítězství a jednu porážku a v tabulce 2. ligy tak obsadilo solidné páté místo. V konkurenci B týmů extraligových celků si vedlo slušně a za sebou nechalo béčko Bohemky a plzeňské Slavie. Sezonu uzavřeli také starší žáci nebo starší žákyně.