Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 871 až 880 z celkem 2414 článků.
1675_Elevky_2018.jpg

Elévky odehrály poslední ligové kolo

V neděli 28. dubna jsme s našimi nejmladšími slečnami odehráli poslední letošní ligové kolo. Čekaly na nás opět čtyři zápasy, na které jsme se sešli v sestavě sedmi statečných – Bětka, Tonka, Emča, Maya, Karolínka, Viki a Eliška. V hledišti nás ještě podporovali kromě věrných fanoušků – rodičů také zraněná Julča a na dva zápasy i Eliška Pokorná s naším klubovým exprezidentem Luďkem.

1674_hamernikova_ladies_baraz_2019_zidenice.jpg

Konec se ctí. Ladies vzdorovaly Židenicím, na zvrat série to ale nestačilo

Také ženské áčko už má po sezoně. Ladies nestačily v barážové sérii na extraligové Židenice a prohrály všechny tři zápasy. Po úvodních dvou vysokých porážkách na hřišti soupeře však v azylu v Hostivících dokázaly favorita potrápit. V polovině utkání bylo srovnáno 2:2 a v závěru za stavu 3:5 při samostatném úniku trefila Hamerníková pouze tyč. I v příští sezoně tak budou svěřenkyně kouče Sigla nastupovat v 1. lize.

1673_juniori_semifinale_2019.jpg

Junioři postoupili do finále play off!

Junioři to dokázali! V semifinálovém dvojzápase s Prague Tigers byli o gól úspěšnější než soupeř a vybojovali tak postup do finále 2. ligy juniorů. V něm za týden vyzvou pražské Panthers. Vítěznou trefu v tie-breaku druhého střetnutí obstaral Pavel Hájek.

1671_johannes_harnesk-stuchlici.jpg

Loučící se Johannes Harnesk: SKV jsem si velmi rychle oblíbil

Švédský útočník Johannes Harnesk před sezonou posílil superligový kádr SKV a nakonec zanechal možná větší stopu, než si on sám představoval. Z původního plánu setrvat pouze do Vánoc sešlo, a tak se mohl Johannes po posledním zápase sezony radovat společně se svými parťáky ze splněného cíle - udržení v nejvyšší soutěži.

1672_Juniori_radost_Hajek.jpg

Víkendové menu: Junioři zahajují play off!

Klíčová část sezony pro juniory SKV právě začíná. Svěřenci trenérů Martina Hovořáka a Jana Hanáka se v sobotu v Kurnaticích střetnou s Prague Tigers. První zápas série se uskuteční od 10:30, druhý o tři hodiny později. Kromě juniorů budou ve hře v neděli starší žáci, starší žákyně, elévové a elévky. Pro všechny zmíněné kategorie jde o poslední vystoupení v letošním ligovém ročníku.

1670_vyrobikova_bartunkova_ladies_baraz_2019.jpg

Baráž s Židenicemi bude hostit Sportovní centrum v Hostivicích

Za nepříznivého stavu 0:2 se barážová série přesouvá z Brna do Prahy. Třetí zápas s Židenicemi se ovšem neuskuteční v domácí Rieger aréně, která je bohužel obsazená, nýbrž ve sportovním centru v Hostivicích. Sobotní třetí zápas je na programu od 14 hodin, v případě vítězství Ladies se bude hrát i v neděli, a sice od 16:00. Všichni příznivci SKV jsou srdečně zváni!

1669_agnes_zidenice_baraz_2019.jpg

Ladies neodstartovaly baráž úspěšně a v Brně dvakrát prohrály

Ženské áčko nastoupilo v Brně ke dvěma zápasům a ve velmi oslabené sestavě dvakrát podlehlo Židenicím. V pátek svěřenkyně kouče Sigla prohrály 1:7, přičemž o jedinou branku Sokola se postarala z trestného střílení Kutnarová. V sobotu byla porážka ještě vyšší a domácí hráčky vyhrály 9:1. Svou premiérovou trefu v áčku si připsala juniorka Štěpánka Kolafová. Nyní se barážová série přesune do Prahy.

1666_vyrobikova_ladies.jpg

Velikonoční boj o extraligu: Ladies načnou baráž na půdě Židenic

Po dvoutýdenní přestávce se do hry opět vrátí Ladies. Po nevydařeném finále 1. ligy žen se v baráži střetnou s brněnskými Židenicemi. První dvě utkání se uskuteční na hřišti soupeře. Hrát se bude v pátek večer a v sobotu po obědě. Obě střetnutí hostí brněnská sportovní hala ve Vodově ulici.

1668_Pinkas_dorostenci_1.jpg

Shrnutí víkendu: Dorostenci načali nadstavbu ziskem čtyř bodů

Jedno vítězství a jednu porážku po nájezdech zapsali v úvodním dvojzápase nadstavby dorostenci. Ti tak mohou nadále bojovat o celkový triumf ve 2. lize. Další utkání je čekají 4. května . Vítězně odešly z víkendu také ženy C, které v těsném souboji porazily Rakovník.