Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 891 až 900 z celkem 2414 článků.
1655_kutnarova_vejvodova_hradec_playoff_2019.jpg

Rozhodující duel semifinále! Ladies se v neděli v Rieger aréně utkají s Hradcem

Za stavu 1:1 se semifinálová série 1. ligy žen vrací po týdnu zpět do Prahy. Tentokráte však Ladies nemusejí vzít za vděk azyl na Jižním Městě, soupeře z východu Čech přivítají na opravdové domácí půdě, tedy v Rieger aréně. Nedělní duel proti IBK Hradec Králové je na programu od 15:30. Přijďte Ladies popohnat k postupu do finále 1. ligy!

1654_dobisikova_2_hradec_kralove_play_off_2019.jpg

Anežka Dobisíková: V neděli jsme nevypustily jediný souboj

Ladies se po sobotní porážce dostaly pod tlak. V neděli tak musely na hřišti Hradce triumfovat, pokud se nechtěly smířit s předčasným koncem sezony. Útočnice Anežka Dobisíková šla ostatním hráčkám příkladem. Na hřišti bojovala a k tomu přidala čtyři kanadské body. Ladies vyhrály na východě Čech 5:2 a srovnaly stav série na 1:1. O postupujícím do finále tak rozhodne nedělní bitva v Rieger aréně! Začátek je na programu od 15:30.

1653_Becko_Mona_Petrekova.jpg

Shrnutí víkendu: Ženské béčko vyhrálo počtvrté v řadě

Ženy B aktuálně mají formu. Podruhé v řadě zažily ve 2. lize šestibodový víkend a ze čtvrté příčky už mají pouze dvoubodovou ztrátu na druhou pozici. Svěřenkyně trenéra Jirgese nejprve v dramatickém utkání přetlačily Start98 7:6 a následně porazily také béčko Florbalové akademie z Mladé Boleslavi. Udržení ve třetím koši vybojovali starší žáci. Dvě výhry braly starší žákyně.

1652_Ladies_Skalicka_Kylarova.jpg

Ladies vyhrály v Hradci a odvrátily mečbol! Rozhodne 3. zápas na Vinohradech

Víkend jako na horské dráze. Nejprve Ladies vedly ve druhé třetině prvního semifinále 1. ligy nad Hradcem 4:0, jenže o náskok postupně přišly a nakonec úvodní duel ztratily 5:6 v prodloužení. V neděli tak svěřenkyně kouče Sigla čelily hrozbě vyřazení, ale k nelehkému úkolu se postavily čelem. Na horké půdě v Hradci podaly bojovný výkon a po výhře 5:2 je srovnáno 1:1 na zápasy. Rozhodne se tak za týden na Vinohradech.

1651_vinohrady_znojmo_playdown_7_zapas.jpg

Superliga na Vinohradech i v příští sezoně! Sokolové porazili Znojmo 3:1

Tipsport Superliga se bude hrát v Rieger aréně i v nadcházejícím ročníku. Rozhodl o tom dnešní sedmý zápas série 1. kola play down, ve kterém Vinohradští vyzráli na Znojmo 3:1. Vítěznou trefu zapsal šest minut před koncem Martin Skřivánek. Sokolové tak ovládli těžkou a náročnou sérii 4:3 na zápasy a mohou se těšit ze setrvání v elitní soutěži.

1650_skv_boys_playdown_2019.jpg

Sobota ve znamení rozhodujícího duelu. Sokolové na "Jedenáctce" přivítají Znojmo

V šestém zápase 1. kola play down sokolové záchranu v Tipsport Superlize nevybojovali. Na konci druhé části Znojmo otočilo duel ve svůj prospěch a nakonec zvítězilo 6:4. Stav série je tak vyrovnaný 3:3. Rozhodující sedmé střetnutí se uskuteční v sobotu od 17 hodin. Dějištěm bude místo obsazené Rieger arény hala Jedenáctka na Chodově.

1649_niky_bursova_ladies_boleslav.jpg

Ladies si o finále zahrají s Hradcem. Sobotní duel bude hostit Jižní Město

Čtyři zápasy, čtyři vítězství. Taková je bilance ženského áčka v play off 1. ligy. Svěřenkyně trenéra Sigla se budou snažit vítěznou šňůru natáhnout o nadcházejícím víkendu. V semifinále vyřazovací části vyzvou IBK Hradec Králové. Sobotní domácí duel se kvůli obsazenosti Rieger arény uskuteční od 15 hodin ve sportovní hale Jižín Město. V neděli se bude hrát v Hradci od 14:30.

1647_strzi_2019.jpg

Víkendové menu: Starší žáci nastoupí ve 3. koši

Starší žáci očekávají další turnaj ve třetím nejvyšším koši. Svěřenci Viléma Svobody se představí v neděli v Kobylisích a v základní skupině vyzvou Start98 a Tigers. Poté budou hrát o umístění. Své zápasy o víkendu odehrají také starší žákyně, elévové, elévky, ženy B a ženy C. Držte našim týmům palce!

1648_vnuk_znojmo_playdown_2019.jpg

Sokolové na domácí výhru ve Znojmě nenavázali, rozhodne sobotní sedmý zápas

První mečbol florbalisté Vinohrad v 1. kole play down nevyužili. Na hřišti Znojma sice vedli na konci druhé třetiny 2:1, jenže pak inkasovali třikrát během šesti vteřin a o nadějné skóre přišli. Domácí nakonec šestý duel série ovládli 6:4. O tom, kdo se v Tipsport Superlize zachrání a kdo bude muset bojovat o udržení ve 2. kole, rozhodne sobotní zápas. Ten se uskuteční od 17 hodin v hale Jedenáctka.