Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 961 až 970 z celkem 2414 článků.
1585_ladies_kalistova_kylarova_kytkova.jpg

Ladies vyhlížejí duel s Boleslaví. Očekávám velký souboj, říká kouč Sigl

Sedm výher v řadě, navíc v posledních čtyřech zápasech pouze jedna inkasovaná branka. Taková je nejčerstvější bilance Ladies v 1. lize. Jenže až nyní konečně přijde další těžká zkouška. Svěřenkyně Jonáše Sigla se v neděli představí na hřišti Florbalové akademie z Mladé Boleslavi a budou bojovat o udržení vedoucí pozice.

1580_skv_vitkovice_2019_hartys.jpg

Triumf nad vicemistrem! Sokolové porazili Vítkovice 5:3

Vinohrady si na domácí půdě připsaly další památné vítězství. Poté, co zde nedávno zdolaly střešovický Tatran, si teď vyšláply na dalšího českého šampiona. Sokolové porazili Vítkovice po soustředěném a bojovném výkonu 5:3 a v tabulce Tipsport Superligy jim po 19 kolech patří 10. příčka!

1579_Cecko_Risa_Misa.jpg

Víkendové menu: Céčko bude hájit vedoucí příčku regionální ligy

Dvoubodový náskok na čele regionální ligy si do nového roku přenesli muži C. První pozici budou hájit v neděli v Černošicích. Čekají je zápasy s Hlásnou a s Las Plantas. Na domácí půdě se v neděli představí ženy C a v menší dorostové hale také elévky. Přijďte naše týmy podpořit.

1578_janek_benfika_vlcak.jpg

Shrnutí víkendu: Benfika o víkendu brala čtyři body

Čtyři body z šesti možných vybojovali v sobotu a v neděli svěřenci kouče Viktora Vondry. Sokolové nejprve porazili 7:4 Tigers a následně směřovali i k druhému vítězství proti Bučis, ale soupeř ve třetí části srovnal a v nájezdech vybojoval druhý bod.