Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 951 až 960 z celkem 2414 článků.
1593_Pastika_dorostenci.jpg

Shrnutí víkendu: Dorostenci dvakrát vyhráli a jsou první!

Dorostenci si o víkendu připsali další dvě vítězství a udrželi se tak na první příčce 2. ligy. Důležitá byla zejména výhra nad Spartou B, která na SKV do té doby v tabulce dotírala. Naopak porážku musela skousnout Benfika, která padla doma s Kutnou Horou a v tabulce divize zůstává na šesté příčce.

1592_anna_kutnarova_ladies_boleslav.jpg

Střelkyně Anna Kutnarová: S Boleslaví to byl pěkný zápas

Nejprve v pátek přispěla dvěma zásahy k výhře nad Českou Lípou, následně stejný počet gólů zaznamenala i v nedělním šlágru s Boleslaví. Útočnice Anna Kutnarová se ohlédla za oběma víkendovými zápasy a také naznačila, co bude třeba k tomu, aby Ladies udržely první místo v tabulce 1. ligy žen.

1588_divaci_tv_zapas_2018.jpg

Na vrchol sezony s výhodnou permanentkou!

Poslední tři utkání základní části - tedy souboj s mistry České republiky Mladou Boleslaví, bitva s Pardubicemi a derby s FbŠ Bohemians. To si říká o speciální akci!

1589_petri_kettunen_skv.jpg

Vinohradský klub navštívil reprezentační trenér Petri Kettunen

V pondělí 14. ledna zavítal do Rieger arény současný trenér české reprezentace Petri Kettunen. Finský kouč se nejprve setkal s vedením florbalového oddílu, na to navázala přednáška o nárocích na hráče na mezinárodní úrovni a večerní program zakončil otevřený trénink mužského A týmu.

1587_skv-2019-fabric-image.jpg

SKV čeká volební valná hromada

Po třech letech čeká florbalový oddíl TJ Sokol Královské Vinohrady pravidelná volební valná hromada. Valná hromada proběhne dne 14. února 2019.

1586_Benfika_Vitek.jpg

Víkendové menu: Benfika v předposledním domácím zápase vyzve Kutnou Horu

Už pouze dva domácí zápasy sehraje mužské béčko v aktuální sezoně. Jeden z nich se uskuteční v sobotu odpoledne, kdy svěřenci Viktora Vondry budou hostit Kutnou Horu. V Rieger aréně se o víkendu představí také dorostenecké béčko. Ve hře bude rovněž dorostenecký A tým, dorostenky, mladší žáci, mladší žákyně a přípravka.