Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 941 až 950 z celkem 2414 článků.
1605_received_311850519686704.jpg

Porážka v pražském derby. SKV na Spartu nestačilo

Vinohrady prohrály v 23. kole Tipsport Superligy na hřišti Sparty 2:10. Druhý tým tabulky se dostal do vedení už po 53 vteřinách a postupně navyšoval skóre. Za SKV se prosadili pouze Kapucián, který si tak připsal premiérový start i gól v nejvyšší soutěži, a Gregor. V pondělí se sokolové představí v Liberci.

1604_skv_vs_sparta_2018.jpg

Superliga se vrací. Sokoly čeká derby na Spartě

Po dvoutýdenní pauze je tu zpátky nejvyšší florbalová soutěž Tipsport Superliga. Vinohradští se v rámci 23. kola základní části utkají s pražskou Spartou. Zápas ve čtvrtek začíná v 19 hodin na Podvinném mlýně.

1603_Juniori_radost_Hajek.jpg

Shrnutí víkendu: Junioři dvakrát vyhráli! Muži C stále vedou regionální ligu

Junioři učinili z domácího hřiště nedobytnou pevnost a po dvou vítězstvích se posunuli na třetí příčku 2. ligy. Mají tak dobře nakročeno k účasti v play off. Plný počet bodů zaznamenalo také céčko, které proto uhájilo před druhými Future vedoucí příčku regionální ligy. 19 gólů nasázela Kladnu Benfika.

1600_Jan_Otta.jpg

Víkendové menu: Junioři v Rieger aréně vyzvou Bučis a Kobylisy

Junioři SKV se v sobotu představí na domácím hřišti a zkusí zaútočit na druhou příčku tabulky. Vpřed se bude chtít posunout také Benfika, kterou čeká pouze jeden duel v sobotu na Kladně. A mužské céčko bude hájit první příčku regionální ligy!

1598_skv-2019-fabric-image.jpg

Pozvánka na Valnou hromadu FO TJ SKV

Výbor florbalového oddílu (FO) TJ Sokol Praha – Královské Vinohrady svolává volební valnou hromadu florbalového oddílu, která se uskuteční ve čtvrtek 14.2. od 18:00 ve V.I.P. salónku za hledištěm haly SKV Polská 1a, Praha 2.

1597_dorostenky_juniorky_2018.jpg

Shrnutí víkendu: Juniorky doma vybojovaly výhru, déčko bralo 6 bodů

Juniorky sehrály šestý turnaj této sezony na domácí půdě a odešly z něj s bilancí jednoho vítězství a jedné porážky. Těsnou výhru 2:1 vybojovaly proti Lokomotivě Rakovník. Stoprocentní byli o víkendu muži D, kteří porazili druhý tým tabulky Palermo Příbram a následně 14 goly roznesli Vokovické šavle.

1595_tycka_otrokovice.jpg

Sokolové se o důležité body střetnou s Otrokovicemi

Florbalisty Vinohrad zítra čeká výjezd na Moravu. Sokolové se ve 22. kole Tipsport Superligy utkají v Otrokovicích s místními pantery. A půjde o hodně. Panthers drží poslední místo zaručující účast v play off a SKV na svého nedělního soka ztrácí pouze čtyři body.