Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 221 až 230 z celkem 929 článků.
2109_liberec_skv_pavel_hajek.jpg

Ani podruhé v sezoně sokolové na Liberec nevyzráli

Doma prohra 2:7 a stejný výsledek i na severu Čech. Sokolové ani ve druhém vzájemném střetnutí s Libercem neuspěli a domů se vracejí bez bodu. Rozhodla poslední třetina, ve které Liberečtí vsítili čtyři trefy. O jediné dva zásahy Vinohrad se v zápase 16. kola Livesport Superligy postaraly Jan Procházka a Štěpán Švejda.

2108_klapa_lineup_skv_ostrava.jpg

Víkendové menu: Áčko hraje v Liberci, junioři doma s Bohemkou

Mužský A tým vyhlíží další důležitý zápas základní části Livesport Superligy. Svěřenci koučů Kotlase a Bouši se v rámci 16. kola nejvyšší soutěže představí na hřišti FBC Liberec. První vzájemné utkání dopadlo jasně v prospěch Severočechů, sokolové jim tak mají co vracet. Ve hře bude kromě A týmu dalších osm vinohradských celků včetně juniorů, kteří se opět ukážou v domácím prostředí.

2106_karel_santora_skv_pardubice.jpg

Brankář Karel Šantora: Musíme být v zápase po celou dobu

Při absenci Petra Musila se stal Karel Šantora jasným vládcem vinohradského brankoviště. A zejména v pondělí proti střešovickému Tatranu se mu zadařilo. Za svůj výkon byl vyhlášen nejlepším hráčem SKV. Také ve středečním duelu zapsal několik důležitých zákroků, byť to nakonec na body nestačilo. Ostrava totiž v důležitém utkání vyhrála 8:7.

2105_ondix_stuchlik_fbc_ostrava_skv.jpg

Přestřelka s Ostravou v neprospěch SKV

Vedli 2:1, 4:3 a 5:4, v závěru srovnali na 7:7, přesto sokolové nedokázali vytěžit z utkání 15. kola Livesport Superligy body. Ostrava rozhodla gólem z 53. minuty a nakonec si z Rieger arény odvezla vítězství 8:7. Už v neděli se Vinohrady představí v rámci nejvyšší soutěži znova, tentokráte na hřišti Liberce.

2104_Vojtech_Klapa_SKV_Tatran.jpg

Solidní představení proti lídrovi, přesto porážka 2:5

Sokolové podali proti Střešovicím srdnatý výkon a v závěru při hře bez brankáře bojovali o zdramatizování výsledku. Nakonec z toho byla porážka 2:5. O obě branky SKV se postaral útočník Vojtěch Klápa. Už ve středu čeká hráče Vinohrad další superligové utkání, tentokrát v rámci 15. kola doma vyzvou Ostravu. Zápas je na programu od 17 hodin.

2103_skv_bohemians_nastup.jpg

Po TV utkání bude následovat domácí sváteční střet s Ostravou

Sedm dní, tři superligové zápasy. Sokoly čeká náročný týden. Nejprve se představí v pondělí 15. listopadu na půdě střešovického Tatranu, přičemž půjde o televizní utkání. Ve středu 17. listopadu pak v den výročí sametové revoluce bude následovat domácí duel s ostravským FBC. Týden zakončí Vinohradští zápasem v Liberci.

2101_Celtics_Beroun_Petr_Blazej.JPG

Shrnutí víkendu: Benfika přestřílela Jičín, céčko s plným počtem bodů

Na sedmou výhru v sezoně dosáhlo mužské béčko. Zpočátku to vypadalo, že to pro sokoly bude pohodové utkání, ale od 2. třetiny se výsledek začal komplikovat. Nakonec to ale svěřenci kouče Vondry zvládli. Plný počet šesti bodů vybojovalo céčko, které tak učinilo poprvé v sezoně a v tabulce regionální ligy se vyšvihlo na 7. příčku, přičemž oproti soupeřům má o tři odehraná utkání méně. Jednu výhru a jednu prohru zaznamenali junioři.

2100_sparta_skv_mikulas_krbec_vojtech_klapa.jpg

Nepovedený zápas na Spartě

Sokolům se nevydařilo utkání 13. kola Livesport Superligy a na hřišti pražské Sparty prohráli vysoko 1:13. A to i přesto, že se v utkání dostali do vedení jako první. Jenže na trefu Viktora Kopeckého z trestného střílení už nikdo další nenavázal a naopak domácí demonstrovali svou útočnou sílu. Další zápas sehrají Vinoradští v pondělí 15. listopadu a půjde o televizní zápas.

2099_matej_horak_skv_sparta_praha.jpg

Víkendové menu: V neděli derby na Spartě!

Mužský A tým se chystá na tradiční superligový souboj. V neděli od 17 hodin se sokolové představí na Podvinném mlýně, kde se utkají s domácí Spartou. Městský rival se nachází na šesté příčce tabulky. Vinohrady zůstaly po posledním kole na desáté příčce, kterou se budou snažit udrže před svými pronásledovateli.

2097_viktor_kopecky_david_jezek_gol.jpg

Kopeckého osmibodový výkon: Od začátku jsem se v zápase cítil dobře

Když bylo třeba, vzal to na sebe a skóroval nebo na gól nahrál. Viktro Kopecký zažil na hřišti Otrokovic snový zápas a zapsal dohromady osm kanadských bodů. Jak sám přiznává, ten den by mu do branky spadlo asi všechno. Zároveň ale vysoký útočník dodal, že měl i potřebnou dávku štěstí.