Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 241 až 250 z celkem 929 článků.
2078_cuda_stuchlik_derby_pardubice.jpg

Skvělý vstup do zápasu a druhá výhra v řadě! Derby Sokolů pro Vinohradské

Slavnostní kulisy, diváci na tribuně a vítězství domácích! Vinohradští oslavili Památný den sokolstva triumfem nad Pardubicemi. Výhra se zrodila především díky skvělé první třetině, kterou SKV ovládlo 4:1. Na vítězství se opět výrazně podílel dobře hrající útočník Jan Fiala (2+1). Dvě trefy zapsal Jan Procházka. Už v neděli sokolové sehrají další utkání. V rámci 8. kola doma přivítají Bohemku.

2075_tymovka_skv_ceska_lipa.jpg

Páteční derby Sokolů v duchu Památného dne sokolstva!

Když se v nejvyšší soutěži utkají Vinohrady s Pardubicemi, vždy jde o svátek, jelikož se jedná o derby dvou Sokolů. Nyní ale bude vzájemný duel ještě o něco ozvláštněn. Zápas 7. kola Livesport Superligy je totiž naplánován na výročí 80 let od likvidace České obce sokolské ze strany nacistů. Hrát se bude v pátek 8. 10. od 20 hodin ve vinohradské Rieger aréně.

2074_Stepan_Cuda_SKV_Black_Angels.JPG

Premiérový střelec Štěpán Čuda: Podařilo se nám zlomit prokletí první třetiny

Doposud měl na svém kontě jen asistence. V duelu 6. kola Livesport Superligy už zapsal i premiérový gól. Jeho trefa nastartovala sokoly v cestě za důležitým vítězstvím. Vinohradští v konečném zúčtování porazili Českou Lípu vysoko 8:1 a odrazili se ode dna tabulky. I mladý obránce, který přišel do SKV před sezonou 2020/21 věří, že tým bude pokračovat ve zlepšení.

2073_Cuda_Prochazka_SKV_Ceska_Lipa.JPG

Dobrý výkon a výhra 8:1 nad Lípou! Sokolové mají první body

Nepříznivá série prolomena! Sokolové doma po velmi dobrém výkonu porazili Českou Lípu vysoko 8:1 a v 6. kole zapsali do tabulky Livesport Superligy první body. Pěti body (1+4) se na tom podílel s chutí hrající Jan Fiala. Už za týden se Vinohradští opět představí doma. Nejprve v pátek proti Pardubicím a v neděli proti Bohemians.

2071_divaci_skv_black_angels.jpg

Čtvrté domácí utkání sehrají sokolové v sobotu s Českou Lípou

Už počtvrté se Vinohradští představí v novém ročníku Livesport Superligy na domácí půdě. Tentokrát v sobotu 2. října od 17:30 vyzvou v Rieger aréně Českou Lípu. Oba dva týmy na tom nejsou z hlediska pozice v tabulce dobře, a tak si budou chtít ve vzájemném souboji spravit chuť.

2069_klapa_vojtech_black_angels.jpg

Musíme se vyvarovat jednoduchých chyb, hlásí mladý útočník Vojtěch Klápa

Sokolové stále čekají na první body v novém ročníku Livesport Superligy. Po herní stránce však v posledním duelu s Black Angels přišlo výrazné zlepšení, byť se to na konečném výsledku neprojevilo. Mladý útočník a juniorský mistr světa Vojtěch Klápa, který v SKV hostuje ze střešovického Tatranu, nábádá k navázání na poslední výkon.

2065_Zbyna_Stuchlik_SKV_Black_Angels.JPG

V derby prohra s Black Angels

Čekání na první body se pro vinohradské sokoly prodlouží. SKV totiž neuspělo v duelu 5. kola Livesport Superligy a na domácím hřišti prohrálo s Black Angels 2:7. O jediné dvě branky Vinohrad se postarali Viktor Kopecký a Lukáš Lanc. Další zápas sehraje Sokol už v sobotu 2. října od 17 hodin opět doma, tentokrát s Českou Lípou.

2064_ondra_stuchlik_skv_liberec.JPG

Na státní svátek derby s Black Angels!

Sokoly čeká v úterý 28. září důležité utkání. V domácí Rieger aréně vyzvou v rámci 5. kola Livesport Superligy pražského rivala Black Angels. Duel je na programu od 17 hodin a všichni jsou srdečně zváni do ochozů vinohradské sokolovny.

2063_pergler_podhrasky_chodov_skv.jpg

Přestřelka na Jižním Města jasně v režii Chodova

Sokolové prohráli ve 4. kole Livesport Superligy na hřišti Chodova 7:13. I tentokrát se museli Vinohradští vyrovnávat se špatným vstupem do utkání. Už v 18. minutě totiž domácí zvyšovali na 5:1. Větší korekce skóre se SKV dočkalo až v závěrečné dvacetiminutovce. Chodov si však vítězství s přehledem pohlídal. Pěti góly se zaskvěl domácí kanonýr Marek Vávra.

2061_fiala_lineup_sezona_2021.jpg

Víkendové menu: Sokoly čeká derby na Chodově, junioři zakončí kvalifikaci

Celý klub už netrpělivě vyhlíží další hrací víkend. Sokolové se totiž v atraktivním střetnutí 4. kola Livesport Superligy utkají s Chodovem, se kterým spojili svou minulost současní koučové Michal Kotlas a David Bouša. A důležité duely mají před sebou junioři. Ti nejprve doma vyzvou Karlovy Vary a v neděli odcestují do Ústí, aby zakončili kvalifikaci CE ligy.