Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 561 až 570 z celkem 929 článků.
1299_Vinohrady_Stuchlik_ondra.jpg

Z východu republiky bez bodu

Zklamaní odjíždějí Boys z druhého konce republiky. V sobotu nestačili na ostravský MVIL a po prohře 5:6 ho pustili do čela 1. ligy. Dnes Vinohradští schytali 11 branek od Petrovic. Šanci na nápravu těchto výsledků mají už ve čtvrtek, kdy na domácí půdě v pražském derby vyzvou Black Angels.   

1294_Michal_Pazdera.jpg

Michal Pazdera: Věřím, že hráče neopustí trpělivost

Těsně před začátkem sezony převzal mužský A tým. Jeho svěřenci si zatím, co se výsledků týče, vedou solidně. I hlavní kouč Michal Pazdera však ví, že na hře je ještě třeba zapracovat. V rozhovoru se trenér ohlédl za dosavadní částí ročníku.

1291_Nastup_boys.jpg

Odvety začínají! Boys v sobotu vyzvou Hattrick Brno

Čas odvet je tady! Prvním soupeřem, se kterým se Vinohradští utkají v letošním ročníku už podruhé, bude brněnský Hattrick. Zápas 14. kola 1. ligy se odehraje v sobotu od 19:30 ve vinohradské sokolovně. Přijďte náš tým podpořit!

1284_logo_skv.jpg

Pětibodový Skřivánek nasměroval SKV k výhře nad Pelhřimovem

Po první rozpačité části Vinohradští v prostředním dějství zabrali a dostali se do vedení. Jenže Pelhřimov ještě v zápase 12. kola 1. ligy zabral a nakonec z toho bylo drama. Sokolové už těsný náskok udrželi a radují se z vítězství 8:7, na kterém se 5 body podílel útočník Martin Skřivánek.