Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 51 až 60 z celkem 929 článků.
2455_Zbyna_Stuchlik_Prochy_SKV_Sparta.JPG

Po duelu na Spartě výjezdní utkání v Milevsku

Ve spolupráci s domácím Došwihem přiveze SKV Livesport Superligu poprvé v historii do Milevska! Nedělnímu pražskému derby mezi Vinohrady a Chodovem bude předcházet souboj domácích proti Troopers v rámci národní ligy a nebude chybět ani doprovodný program. Ještě předtím se ale sokolové představí v pátek večer na Spartě.

2451_Pavel_Hajek2_SKV_Black_Angels.JPG

Pavlovi Hájkovi vyšly poslední zápasy: Kredit klukům z mé formace

Proti Black Angels předvedl nejlepší výkon v sezoně a poprvé v kariéře zažil čtyřbodový superligový zápas. Nebylo daleko ani k hattricku. Útočník a odchovanec SKV Pavel Hájek ale mohl být spokojen s průběhem celého víkendu, v neděli totiž přispěl asistencí a SKV porazilo i Butchis. Po šestibodovém dvojzápase si upevnilo pozici v elitní desítce.

2450_Jan_Prochazka_SKV_Black_Angels.JPG

Šestibodový víkend! Sokolové otočili duely s Black Angels a s Buchtis

Takhle si to sokolové představovali! Po sérii čtyř porážek se vrátili zpátky do hry, v pátek otočili nepříznivě se vyvíjející duel s Black Angels a v neděli si podobně vedli proti Butchis. Z předvánočního dvojzápasu tak berou Vinohradští plnou porci bodů a naladili se na blížící se svátky. V tabulce Livesport Superligy SKV zůstává na osmé příčce.

2447_ondra_puzman_skv_bohemians.jpg

V páteční předehrávce doma s Black Angels

Po sérii proher se sokolové budou chtít vrátit zpátky do sedla v domácí předehrávce 17. kola Livesport Superligy proti Black Angels. Očekává se napínavý souboj, SKV usiluje o udržení příčky zaručující play off, andělé se oproti tomu chtějí dotáhnout. Začátek je naplánován na páteční dvacátou hodinu.

2446_ivan_pergler_skv_bohemians.jpg

Ivan Pergler: Teď je potřeba do toho pořádně šlápnout

Vinohradští prohráli čtyři zápasy v řadě, naposledy uspěli na začátku listopadu doma proti Ostravě. O víkendu schytali devítigólový debakl od Karlových Varů. Na panikaření ale není prostor, tým se teď musí semknout a z následujících důležitých duelů s Black Angels a Butchis vytěžit maximum. To si uvědomuje i ofenzivní tahoun mužstva Ivan Pergler.

2444_klavs_araks_skv_vary.jpg

Nepovedený domácí zápas s Karlovými Vary

Sokolové v 15. kole Livesport Superligy svého soupeře přestříleli, ale v koncovce to bylo jedno velké trápení. A když se k tomu navíc přidaly vydařené protiútoky Karlovarských, zrodila se vysoká a zasloužená porážka 2:9. Vinohradští stále čekají na výhru, příští týden vyzvou doma Black Angels a venku Butchis. Směrem k účasti v play off se bude jednat o velmi důležité zápasy.

2442_keller_stuchlik_skv_bohemians.jpg

Důležitý domácí duel: Sokolové v neděli vyzvou Karlovy Vary

Sokolové mají za sebou dvoutýdenní přestávku a vrací se zpátky do kolotoče zápasů Livesport Superligy. V 15. kole základní části doma v důležitém střetnutí vyzvou Karlovy Vary. Po předchozích výsledcích bude třeba zabrat. Duel začíná v neděli v 17 hodin.

2443_vitek_engel_strzi.jpg

Shrnutí víkendu: Junioři i dorostenci přehráli své soupeře

Dorostenci a junioři válí! Dorost zvítězil v posledních čtyřech zápasech za sebou. O víkendu mladí sokolové přehráli Českou Lípu a Olymp a drží se na první příčce 2. koše 1. dorostenecké ligy B. Junioři nejprve v přestřelce zdolali Traverzu 7:6 a pak deklasovali Butchis vysoko 9:1. V tabulce se drží ve středu 2. ligy.

2439_Jan_Prochazka_SKV_Boleslav.JPG

Kapitán Jan Procházka: Máme to ve svých rukou

Při zápasech dává najevo emoce. Z každé branky se hodně raduje. Kapitán a lídr Jan Procházka je stěžejním pilířem vinohradské defenzivy a táhne mužstvo za účastí v play off. Sokolové to mají po polovině základní části dobře rozehrané, ale po třech porážkách v řadě musejí zabrat.

2438_Ondrej_Plihal_SKV_Boleslav.JPG

Nadějná první třetina nestačila, Mladá Boleslav si odvezla z Rieger arény výhru

V 18. minutě vstřelili sokolové v utkání 13. kola Livesport Superligy dvě slepné branky a nad trojnásobným mistrem z Mladé Boleslavi překvapivě vedli 4:2. Jenže čtyři vteřiny před první sirénou si nechali dát kontaktní branku a Mladá Boleslav po přestávce udělala z duelu jednostrannou záležitost. SKV padlo doma 6:14, následovat bude čtrnáctidenní pauza.