Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 671 až 680 z celkem 929 článků.
908_Vinohrady_Pardubice.jpg

Do roka a do dne! Muži doma vyzvou Pardubice

I loni narazily Vinohrady v 1. kole play down na Pardubice. Nyní se oba týmy střetávají znovu a série se do Prahy přesouvá za stavu 2:0 pro Východočechy. Svěřenci Martina Hovořáka tak budou na domácí půdě usilovat o zvrat. Hrát se bude v sobotu od 20 hodin a v neděli od 18 hodin.

905_Skrivanek_Pardubice.jpg

Boys dvakrát padli v Pardubicích

Do boje o nejvyšší soutěž se po roce vydali i muži. Sérii hranou na 4 vítězné zápasy započali na horké půdě v Pardubicích, odkud si bohužel vezou dvě prohry.

899_SKV_Pardubice_playdown.jpg

Vinohrady začnou play down na hřišti Pardubic

Do roka a do dne! I loni se Vinohradští utkali v úvodním kole boje o záchranu s Pardubicemi. Stejná situace nastává i letos. Série začne o nadcházejícím víkendu na východě Čech. V sobotu i v neděli se bude hrát od 14 hodin.

902_12792212_1756850191205181_2905377015251861501_o.jpg

Tvrdá lekce od Chodova

Historicky první výjezd Vinohrad mimo zdi Rieger arény dopadlo lépe pro hosty z Jižního města. Dvouciferný příděl je před začátkem play down pro SKV poněkud tvrdou lekcí.

896_Bina_kapitan_Gregor.jpg

Milan Bína: Chceme ukázat, že do superligy patříme!

Před sezonou by bral 11. místo a zisk 13 bodů jako neúspěch, teď je s tím však smířený a odhodlaný dokázat, že Vinohrady hrají elitní soutěž právem. Kanonýr Milan Bína potvrdil roli lídra týmu a už vyhlíží nadcházející play down.

894_Bicizz_2.jpg

Postup ženského béčka s maximálním předstihem

Ano, vražedných nedělních osm ráno a Bičizz nastoupily proti nesmiřitelným rivalkám z Radlic. Už to slibovalo třaskavý náboj. Ale tentokrát šlo i o něco jiného. Nezvítězí-li FBC Panthers, Bičizz si s předstihem zajistí hladký postup do 2. ligy. Kdo neviděl na vlastní oči, tentokrát opravdu prohlo

888_Honza_Zavadil.jpg

Muži přetlačili Litvínov

Po většinu utkání tahaly Vinohrady v Litvínově za kratší konec provazu. Po přestřelce, ve které padlo celkem 15 gólů, se ale přeci jen radují z tříbodového vítězství.

884_Hanys_Honza_Hanak.jpg

Jan Hanák: Budeme chtít vyladit formu

V létě zamířil Jan Hanák do SKV ze Znojma. V základní části naskočil do 17 zápasů a připsal si v nich tři góly a dvě asistence. Branek však chce střílet víc a doufá, že Vinohrady v závěru základní části vyladí formu na rozhodující část sezony, tedy na play down.