Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 681 až 690 z celkem 929 článků.
878_Bicizz_2.jpg

Béčko stále drží neporazitelnost

K druhému domácímu turnaji dostaly Bičizz dva soupeře, se kterými se potkaly poměrně dávno. S Kobylisami se utkaly v úplně prvním střetnutí Pražské ligy, důraz Králova Dvoru poznaly na dalším turnaji v Kralupech. A navíc se jim do cesty ke 2. lize postavil soupeř dosud nepoznaný.

863_Natov_Bolka_Raiter_Stepan.JPG

Úvodní třetina rozhodla. Vinohrady padly v Boleslavi 5:11

Běžela 19. minuta první třetiny a SKV už prohrávalo 1:6. Ačkoliv pak svěřenci Martina Hovořáka duel nezabalili a ještě přidali do boleslavské branky pár gólů, výsledkem je porážka 5:11. Vinohrady tak s definitivní platností míří do play down.

854_Bicizz_1.jpg

Dobytí zručské haly

Po uklidnění atmosféry vánočních svátků a novoročních oslav se Bičizz v tomto kalendářním roce vydaly na svůj vůbec nejdelší výlet sezony, do Zruče nad Sázavou.

847_Lukas_Gregor_placani.jpg

Lukáš Gregor: Letos máme silnější tým!

Dvaadvacetiletý útočník Lukáš Gregor kroutí na Vinohradech už svou čtvrtou sezonu. Zažil postup z 1. ligy i loňskou cestu za záchranou. Letos patří k největším tahounům týmu a v první lajně si užívá spolupráce se šikovnými bratry Stuchlíky. „Trenér si ale občas musí rvát vlasy,“ směje se mladý út

842_Vinohrady_Boys_smutek.jpg

Vinohrady před 482 diváky nestačily na Tatran

Televizní utkání sokolům nevyšlo. Na domácí půdě podlehli střešovickému Tatranu 3:11 a s deseti body zůstávají na 11. místě superligy. O osudu utkání rozhodla zejména nevydařená úvodní dvacetiminutovka zápasu.