Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 201 až 210 z celkem 355 článků.
1002_Pepka_placani.jpg

Vítkovice vyškolily Ladies 16 góly

Po úvodním kole, kde svedly souboj s Pantherkami, vyzvaly Ladies ve druhém kolo soupeře z úplně opačného konce tabulky. Na své půdě hostily mistryně z Vítkovic. A zápas nepřinesl žádné překvapení. Favorit z Moravy nadělil sokolkám 16 gólů a domů odjel maximálně spokojený.

994_Kutnarova_Vinohrady.jpg

Ladies ztratily vedení a na hřišti nováčka padly

Ještě pár minut před koncem druhé třetiny měly jednogólový náskok, následně o něj ale v oslabení přišly a ve třetí části inkasovaly dvě rozhodující branky. Ladies prohrály slibně rozehrané utkání s Panthers 3:5.

992_Bolek_trener.jpg

Boleslav Kytka: Chceme hrát rychlý kombinační florbal

Minulá sezona Ladies vygradovala sedmým zápasem 1. kola play down s Olomoucí. Vinohrady se radovaly z vítězství a následné záchrany. Teď před týmem stojí další výzva v podobě už čtvrté extraligové sezony v řadě. Na to, v jakém stavu se tým nachází, jsme se zeptali kouče Bolka Kytky.

958_SpolecnyTreninkLadies.jpg

Společná oslava všech SKV Ladies!

V našich dívčích a ženských týmech jsou jich desítky, narozeniny a jmeniny má většina z nich jiný den, přesto si SKV Ladies užijí jednu zaslouženou oslavu společně!

950_logo_skv.jpg

Aneta Tvrzníková oblékne reprezentační dres!

Ženskému áčku už sezona dávno skončila, jedna hráčka si však volna stále užívat nemůže. Aneta Tvrzníková totiž obdržela nominaci od kouče ženské reprezentace Miroslava Janovského a čeká ji turnaj Euro Floorball Tour ve Švédsku.

927_Pepka_placani.jpg

Nikdy jsme to nevzdávaly, těší kapitánku Ladies Macurovou

Letos poprvé vedla tým jako kapitánka a po uplynulém víkendu už je jasné, že její mise byla úspěšná. Zuzana Macurová dotáhla tým k záchraně a s odstupem dvou dnů se pro náš web rozpovídala o sérii s Olomoucí, o celé sezoně či o své práci v Redakci sportu České televizi.