Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 211 až 220 z celkem 355 článků.
924_Ladies_Olomouc_Vinohrady.jpg

Vyrovnanou sérii s Olomoucí rozhodne sedmý zápas

Ladies na domácím hřišti zvládly duel o přežití a Olomouc v šestém zápase 1. kola play down přetlačily těsně 2:1. Vynutily si tak rozhodující sedmý duel, který se dnes od 16 hodin uskuteční v olomoucké Čajkaréně. Vítěz bude moci slavit záchranu, poraženého čeká 2. kolo.

920_Ladies_Olomouc_1.jpg

Páteční večer bude patřit duelu Ladies s Olomoucí

Série 1. kola play down extraligy žen se do vinohradské sokolovny přesouvá za stavu 3:2 pro Olomouc. Vinohrady tak budou odvracet mečbol. Zbraně však rozhodně neskládají. Svého soka vyzvou dnes od 20:30. Pojďme se ohlédnout za dosavadním průběhem série.

918_Ladies_Olomouc.jpg

Olomouc ovládla domácí zápas a poprvé v sérii vede

Středeční zápas na Moravě sokolkám nevyšel. Na půdě svého soupeře padly 2:7 a v pátek tak budou na Vinohradech bojovat o prodloužení série. Ladies celý zápas dotahovaly náskok soupeře, rozhodující údery však přišly až ve třetí třetině.

914_logo_skv.jpg

Ladies se utkají s Olomoucí popáté

Série 1. kola play down extraligy žen se do olomoucké haly přesouvá za vyrovnaného stavu 2:2. V sobotu totiž Ladies dokázaly svého soka porazit 5:2, v neděli však ztratily dvougólový náskok a Olomouc tak zařídila srovnání. Pátý duel je na programu dnes od 18 hodin.

910_Kerol.jpg

Ladies Olomouci neodskočily

Domácí prostředí má být vždy výhodnější pozicí, avšak v ženském play down to ne úplně pokaždé platí. Domácí tým v obou víkendech ubojoval jen jednu výhru, a tak jedou Vinohrady ve středu do Olomouce za vyrovnaného stavu 2:2.

903_Ladies_Jicin_radost.jpg

Ladies vezou z Olomouce jedno vítězství

Série 1. kola play down extraligy žen se do Prahy přesune za vyrovnaného stavu! Vinohrady nejprve ovládly sobotní dramatické utkání 6:5, přičemž o výhře rozhodla v první minutě prodloužení Trvzníková. V neděli však Ladies na tento výsledek nenavázaly a Olomouci podlehly těsně 1:2.

898_Ladies_Kerol_Peta.jpg

Ladies odstartují boj o záchranu v Olomouci

Ženské áčko má před sebou klíčovou část sezony. V 1. kole play down se střetne s Olomoucí. První dva zápasy série se o nadcházejícím víkendu uskuteční na půdě soupeře. Sobotní i nedělní duel má začátek naplánovaný na 16 hodin.

895_Ladies_Herbadent_Pepka_oblezeni.jpg

Ženy prohrály s Herbadentem 2:6

Vinohrady doma prohrály se sedminásobnými mistryněmi extraligy 2:6 a základní části zakončily solidním výsledkem. V nadcházejícím 1. kole play down vyzvou už příští týden Olomouc.