Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 111 až 120 z celkem 2408 článků.
2450_Jan_Prochazka_SKV_Black_Angels.JPG

Šestibodový víkend! Sokolové otočili duely s Black Angels a s Buchtis

Takhle si to sokolové představovali! Po sérii čtyř porážek se vrátili zpátky do hry, v pátek otočili nepříznivě se vyvíjející duel s Black Angels a v neděli si podobně vedli proti Butchis. Z předvánočního dvojzápasu tak berou Vinohradští plnou porci bodů a naladili se na blížící se svátky. V tabulce Livesport Superligy SKV zůstává na osmé příčce.

2449_skv_vanocnak_2022.jpg

Víkendové menu: Ladies zvou na tradiční Vánočňák

Ladies se v tradičním „Vánočňáku“ utkají s Black Angels. Kromě atraktivního utkání 1. ligy žen budete moci Spatřit Kouzlo Vánoc v Rieger aréně, součástí zápasu bude občerstvení v podobě cukroví, svařáku a přestávkový program. Dorazte Ladies do ochozů vinohradské sokolovny podpořit.

2447_ondra_puzman_skv_bohemians.jpg

V páteční předehrávce doma s Black Angels

Po sérii proher se sokolové budou chtít vrátit zpátky do sedla v domácí předehrávce 17. kola Livesport Superligy proti Black Angels. Očekává se napínavý souboj, SKV usiluje o udržení příčky zaručující play off, andělé se oproti tomu chtějí dotáhnout. Začátek je naplánován na páteční dvacátou hodinu.

2448_mlzi_radotin_turnaj.jpg

Shrnutí víkendu: Mladší žáci i žákyně třikrát vyhráli!

Mladší žáci i mladší žákyně vyhráli v rámci posledního turnaje v kalendářním roce 2023 třikrát a obsadili druhou příčku, přičemž postup do vyššího koše měli na dosah. Nevydařený zápas za sebou mají Ladies, které prohrály po 11 triumfech v řadě. Na půdě Startu98 padly 5:12. Naopak čtvrtou výhru v řadě v divizi B vybojovala Benfika a drží se na čtvrté příčce tabulky.

2446_ivan_pergler_skv_bohemians.jpg

Ivan Pergler: Teď je potřeba do toho pořádně šlápnout

Vinohradští prohráli čtyři zápasy v řadě, naposledy uspěli na začátku listopadu doma proti Ostravě. O víkendu schytali devítigólový debakl od Karlových Varů. Na panikaření ale není prostor, tým se teď musí semknout a z následujících důležitých duelů s Black Angels a Butchis vytěžit maximum. To si uvědomuje i ofenzivní tahoun mužstva Ivan Pergler.

2444_klavs_araks_skv_vary.jpg

Nepovedený domácí zápas s Karlovými Vary

Sokolové v 15. kole Livesport Superligy svého soupeře přestříleli, ale v koncovce to bylo jedno velké trápení. A když se k tomu navíc přidaly vydařené protiútoky Karlovarských, zrodila se vysoká a zasloužená porážka 2:9. Vinohradští stále čekají na výhru, příští týden vyzvou doma Black Angels a venku Butchis. Směrem k účasti v play off se bude jednat o velmi důležité zápasy.

2445_Radostova_Novotna_SKV_Slavia_Plzen.JPG

Víkendové menu: Ladies na Jižním Městě odehrají derby se Startem

Ladies mají před sebou další zápas 1. ligy žen. V sobotu se na Jižním Městě utkají s Tigers Startem98. Svěřenkyně koučů Kovače a Skály se budou snažit natáhnout jedenáctizápasovou vítěznou šňůru. Ve hře budou i další vinohradské celky včetně Benfiky. Mužské béčko se v neděli doma utká s týmem z Jindřichova Hradce. Divizní duel bude předcházet večerní Livesport Superlize.

2442_keller_stuchlik_skv_bohemians.jpg

Důležitý domácí duel: Sokolové v neděli vyzvou Karlovy Vary

Sokolové mají za sebou dvoutýdenní přestávku a vrací se zpátky do kolotoče zápasů Livesport Superligy. V 15. kole základní části doma v důležitém střetnutí vyzvou Karlovy Vary. Po předchozích výsledcích bude třeba zabrat. Duel začíná v neděli v 17 hodin.

2443_vitek_engel_strzi.jpg

Shrnutí víkendu: Junioři i dorostenci přehráli své soupeře

Dorostenci a junioři válí! Dorost zvítězil v posledních čtyřech zápasech za sebou. O víkendu mladí sokolové přehráli Českou Lípu a Olymp a drží se na první příčce 2. koše 1. dorostenecké ligy B. Junioři nejprve v přestřelce zdolali Traverzu 7:6 a pak deklasovali Butchis vysoko 9:1. V tabulce se drží ve středu 2. ligy.

2441_Benfika_Jindrichac_Ondrejcik_Svejda.jpg

Víkendové menu: Benfika znovu zamíří na jih, po pauze hrají i junioři

Podruhé v letošním ročníku divize zamíří mužské béčko do Českých Budějovic. Tentokrát se utká s rezervou Štírů. Po měsíční pauze se v neděli představí junioři. Ti se v Kobylisích utkají s Traverzou a Butchis. Na domácí půdě se v sobotu představí elévové B a elévky a v neděli muži D.