Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 121 až 130 z celkem 2409 článků.
2441_Benfika_Jindrichac_Ondrejcik_Svejda.jpg

Víkendové menu: Benfika znovu zamíří na jih, po pauze hrají i junioři

Podruhé v letošním ročníku divize zamíří mužské béčko do Českých Budějovic. Tentokrát se utká s rezervou Štírů. Po měsíční pauze se v neděli představí junioři. Ti se v Kobylisích utkají s Traverzou a Butchis. Na domácí půdě se v sobotu představí elévové B a elévky a v neděli muži D.

2440_Ladies_SKV_Slavia_Plzen.JPG

Shrnutí víkendu: Ladies pokračují na vítězné vlně, Benfika nadělovala!

Ženské áčko jede! Po úvodních dvou porážkách nasbíralo 11 výher v řadě a aktuálně se vyšvihlo na první příčku západní skupiny 1. ligy žen. Naposledy Ladies přetlačily Panthers 10:8 a ve druhém víkendovém duelu porazily Slavii Plzeň 7:2. Dařilo se i Benfice, tak 13 góly zasypala Kaplici. A krásné výsledky vybojovala přípravka.

2439_Jan_Prochazka_SKV_Boleslav.JPG

Kapitán Jan Procházka: Máme to ve svých rukou

Při zápasech dává najevo emoce. Z každé branky se hodně raduje. Kapitán a lídr Jan Procházka je stěžejním pilířem vinohradské defenzivy a táhne mužstvo za účastí v play off. Sokolové to mají po polovině základní části dobře rozehrané, ale po třech porážkách v řadě musejí zabrat.

2438_Ondrej_Plihal_SKV_Boleslav.JPG

Nadějná první třetina nestačila, Mladá Boleslav si odvezla z Rieger arény výhru

V 18. minutě vstřelili sokolové v utkání 13. kola Livesport Superligy dvě slepné branky a nad trojnásobným mistrem z Mladé Boleslavi překvapivě vedli 4:2. Jenže čtyři vteřiny před první sirénou si nechali dát kontaktní branku a Mladá Boleslav po přestávce udělala z duelu jednostrannou záležitost. SKV padlo doma 6:14, následovat bude čtrnáctidenní pauza.

2435_jiri_prochazka_skv_bohemians.jpg

Nedělní duel proti Mladé Boleslavi doprovodí celoklubové focení

Sokolové se v dalším kole Livesport Superligy budou snažit o překvapení proti silné Mladé Boleslavi. Třínásobného mistra České republiky Vinohradští přivítají na domácí půdě v neděli od 17 hodin. Superlize bude předcházet duel 1. ligy žen mezi SKV a Slavií Plzeň. Nedělní večer bude navíc spjat s celoklubovým focením.

2437_angie_agnes_skv_ladies.jpg

Víkendové menu: Ladies doma proti Panthers a Slavii Plzeň, Benfika proti Kaplici

Dva vinohradské týmy se o víkendu představí na domácí půdě. Ladies hned dvakrát, v sobotu totiž vyzvou Panthers Praha a v neděli se utkají se Slavií Plzeň. Na sobotní duel bude navazovat zápas divize mezi mužským béčkem a Spartakem Kaplice, v neděli se po 1. lize žen uskuteční superligové střetnutí mezi SKV a Mladou Boleslaví. Neděli navíc doprovodí celoklubové focení.

2436_elevove_trebesin_listopad.jpg

Shrnutí víkendu: Skvělí elévové! Zabrali i dorostenci a Benfika

Čtyři zápasy, čtyři výhry. Elévové B si na posledním turnaji vedli fantasticky, ve čtyřech zápasech nasázeli soupeřům úctyhodných 35 gólů, obdrželi jen šest a vysloužili si postup do pátého koše. Jejich kolegové z áčka zaznamenali jednu výhru, dvě remízy a jednu porážku a zůstávají v 1. koši! Úspěšný víkend prožili i dorostenci a mužské béčko.

2434_Sofie_Gartnerova_Ladies2.JPG

Nominace na MS: SKV vyšle na šampionát Sofii Gärtnerovou!

Vinohrady budou mít na nadcházejícím ženském světovém šampionátu ve florbale své želízko v ohni. Bude jím Sofie Gärtnerová, hráčka A týmu žen, která do SKV přišla před aktuálním ročníkem. Stejně jako její bratři bude reprezentovat barvy Austrálie. Turnaj se v prosinci uskuteční v Singapuru.

2433_skv_bohemians_gartner.jpg

Nevydařený víkend. Sokolové prohráli s Bohemians i v České Lípě

Vinohradským uplynulý víkend výsledkově nevyšel. Nejprve v pátek nedokázali na domácí půdě čelit rozehrané Bohemce, která nasázela 12 branek a v poklidu dokráčela k výhře. V neděli pak svěřenci trenéra Kapuciána chtěli tento výsledek odčinit na půdě České Lípy, ani tam se jim však nezadařilo a byla z toho porážka 6:11.

2432_vitek_engel_strzi_vinohrady.jpg

Víkendové menu: Dorostenci narazí na soupeře z východních Čech

Dorostenci v rámci svých zápasů 1. ligy narazí v sobotu na Hradec Králové a Pardubice. Obě utkání se uskuteční v Exe Sport Areně v Braníku. V akci budou v sobotu také oba týmy elévů a starší žákyně. Už v pátek odehrají předehrávku na hřišti Bohemians juniorky. Víkendový program zakončí v neděli večer Benfika. Mužské béčko se v Rudné utká s Panthers B.