Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 101 až 110 z celkem 2408 článků.
2460_juniori_turnaj_2023.jpg

Víkendové menu: Páteční dohrávka Ladies, ve hře dorostenci i junioři

Víkendový program SKV načnou v pátek večer Ladies, které se v dohrávce 1. ligy žen utkají s Prague Tigers Nehvizdy. V Rieger aréně bude v sobotu i v neděli na co koukat. Oba dva dny se v domácí hale představí juniorky. V sobotu se zde navíc ukážou starší žákyně, v neděli pak starší žáci A. V dorostovém sálu budou hrát v sobotu elévky. A do hry se dostanou také dorostenci, kteří zamíří do České Lípy, a junioři. Ti navštíví Třebešín.

2459_mladsi_zaci_prvni_turnaj_2024.jpg

Shrnutí víkendu: Mladší žáci vybojovali dvě výhry

Mladší žáci prokázali zlepšení a ze tří zápasů dvakrát odešli jako vítězové. Solidně si vedly také dorostenky. Ty nejprve prohrály s Bohemkou B 2:3 po nájezdech a následně deklasovaly Kralupy vysoko 8:1. Tři body si z víkendu odnáší Ladies.

2458_Zbynek_Stuchlik_SKV_Chodov_vyjezdak.JPG

S pražskými soupeři dvě porážky

Sokolům nevyšly oba víkendové zápasy proti pražským rivalům. Vinohradští nedokázali čelit rozjeté Spartě, zejména matadorovi Jiřímu Curneymu, a padli vysoko 3:13. V neděli pak SKV vyvezlo Livesport Superligu do Milevska, ale po nadějném úvodu prohrálo 3:9. Další zápas sokolové sehrají až za 14 dní doma s Vítkovicemi.

2456_SKV_Black_Angels_vanocnak_pokrik.JPG

Víkendové menu: Ladies vyrážejí na hřiště Sparty a Mladé Boleslavi

Ženské áčko se o víkendu utká se Spartou a s Florbalovou akademií Mladá Boleslav. Oba zápasy odehraje SKV na půdě soupeřek. SKV je po 15 odehraných zápasech na čtvrté příčce, oproti ostatním celkům má však zápasy k dobru. Sobotní sok Sparta je v 1. lize devátá, nedělní oponent Mladá Boleslav je osmá. Představí se také další vinohradské kategorie, přípravka bude hrát v neděli na Vinohradech v dorostovém sálu.

2457_strzi_turnaj_vinohrady.jpg

Tři týmy na Prague Floorball Cupu

Tři vinohradské týmy se zúčastní pátého ročníku mládežnického Prague Floorball Cupu. Mezi celkovým počtem 150 družstev najdeme dva výběry starších žáků a jeden celek dorostenců SKV. Klání poběží od pátku do neděle.

2455_Zbyna_Stuchlik_Prochy_SKV_Sparta.JPG

Po duelu na Spartě výjezdní utkání v Milevsku

Ve spolupráci s domácím Došwihem přiveze SKV Livesport Superligu poprvé v historii do Milevska! Nedělnímu pražskému derby mezi Vinohrady a Chodovem bude předcházet souboj domácích proti Troopers v rámci národní ligy a nebude chybět ani doprovodný program. Ještě předtím se ale sokolové představí v pátek večer na Spartě.

2453_elevove_tymovka_23_24.jpg

Cesty Davida Berana aneb když góly pomáhají i jinde

Na začátku ledna 2023 přišel šéf trenérky elévů a přípravky Lucky Šťastné do práce s tím, že se seznámil s partou hendikepovaných sportovců. A protože je to velký sportovní nadšenec, rozhodl se, že tuto prima partu stejných sportovních nadšenců podpoří skvělým nápadem.

2454_vanocnik_2023_titulka.jpg

Před svátky zpestření v podobě Vánočníku

Těsně před Vánocemi se ve vinohradské sokolovně uskutečnil tradiční Vánočník, tedy turnaj smíšených týmů pro hráče a hráčky z vinohradské mládeže. Pohodové akce se celkem zúčastnilo osmdesát hráčů ve věku od pěti do čtrnácti let.

2451_Pavel_Hajek2_SKV_Black_Angels.JPG

Pavlovi Hájkovi vyšly poslední zápasy: Kredit klukům z mé formace

Proti Black Angels předvedl nejlepší výkon v sezoně a poprvé v kariéře zažil čtyřbodový superligový zápas. Nebylo daleko ani k hattricku. Útočník a odchovanec SKV Pavel Hájek ale mohl být spokojen s průběhem celého víkendu, v neděli totiž přispěl asistencí a SKV porazilo i Butchis. Po šestibodovém dvojzápase si upevnilo pozici v elitní desítce.