Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1471 až 1480 z celkem 2415 článků.
1066_Hovorak_Martin_trener.jpg

Martin Hovořák: V domácích zápasech se nám daří

Trenér vinohradského týmu Martin Hovořák se pustil do hodnocení uplynulé části sezony. A zatím není zcela spokojen. Stavět se však dá na výkonech předvedených v domácím prostředí. Pak také trenéra těší, že se do sestavy vrátili bratři Stuchlíkové.

1065_logo_skv.jpg

Shrnutí víkendu: Supervíkend je úspěšně za námi

O víkendu, který následoval po listopadovém státním svátku, se to po Praze a nejbližším okolí vinohradskými barvami jen hemžilo. A velice často úspěšně. Ženy B se opět přibližují čelu tabulky, ženy C té dále neochvějně vládnou.

1063_Ladies_Vejvodka.jpg

Ladies slaví první výhru!

Vypadalo to jako téměř nekonečné čekání, ale jak se říká: "Kdo si počká, ten se dočká." Ladies se tohoto přísloví držely velice pevně a na první výhru si počkaly 11 zápasů, avšak v posledním utkání první poloviny sezony dokázaly obhájit doma 3 body a v napínavém utkání porazily Jičín 5:4!

1061_Buly.jpg

Florbalová supersobota na Vinohradech!

V sobotu si užijete florbalu na Vinohradech do sytosti! Od 16 hodin vyzvou Ladies v důležitém utkání 11. kola extraligy žen Jičín, o tři hodiny později se pak Boys střetnou s Rožnovem. Přijďte oba naše elitní týmy do ochozů vinohradské sokolovny podpořit!

1062_Strzky2.jpg

Víkendové menu: Ve hře bude rekordních devět týmů!

Tento víkend bude na zápasy obzvlášť bohatý. Zápasy odehraje kromě A týmů dalších 10 kategorií. Většina týmů odehraje svá utkání v hlavním městě, v domácí Rieger aréně bude v neděli k vidění turnaj dorostenek a mladších žákyň.

1060_Vinohrady_Stuchlik_fanousci.jpg

Vinohrady vezou z Ústí cennou výhru 4:3!

Těsné a vydřené vítězství vybojovali sokolové na severu Čech. Na hřišti Ústí vyhráli 4:3 a v tabulce 1. ligy si udrželi třetí příčku. O čtyři góly do sítě soupeře se podělili Jakub Záň a Jan Zavadil.