Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1611 až 1620 z celkem 2415 článků.
927_Pepka_placani.jpg

Nikdy jsme to nevzdávaly, těší kapitánku Ladies Macurovou

Letos poprvé vedla tým jako kapitánka a po uplynulém víkendu už je jasné, že její mise byla úspěšná. Zuzana Macurová dotáhla tým k záchraně a s odstupem dvou dnů se pro náš web rozpovídala o sérii s Olomoucí, o celé sezoně či o své práci v Redakci sportu České televizi.

924_Ladies_Olomouc_Vinohrady.jpg

Vyrovnanou sérii s Olomoucí rozhodne sedmý zápas

Ladies na domácím hřišti zvládly duel o přežití a Olomouc v šestém zápase 1. kola play down přetlačily těsně 2:1. Vynutily si tak rozhodující sedmý duel, který se dnes od 16 hodin uskuteční v olomoucké Čajkaréně. Vítěz bude moci slavit záchranu, poraženého čeká 2. kolo.

920_Ladies_Olomouc_1.jpg

Páteční večer bude patřit duelu Ladies s Olomoucí

Série 1. kola play down extraligy žen se do vinohradské sokolovny přesouvá za stavu 3:2 pro Olomouc. Vinohrady tak budou odvracet mečbol. Zbraně však rozhodně neskládají. Svého soka vyzvou dnes od 20:30. Pojďme se ohlédnout za dosavadním průběhem série.

921_Vinohrady_Sokol_Pardubice.jpg

Vinohrady si sedmé utkání nevybojovaly

Ve čtvrtečním šestém utkání s Pardubicemi Vinohradští neproměnili výhodu domácího prostředí ve vítězství a dorovnání série. Utkání skončilo výsledkem 4:2 ve prospěch našich východočeských bratrů sokolů, stejně tak celá série prvního kola play down.

919_Boys_pardubice_playdown.jpg

Série s Pardubicemi se vrací na Vinohrady!

Boys na půdě Pardubic zabojovali a po výhře 4:3 snížili stav série na 2:3. Díky tomu vrátili kolotoč zápasů zpátky na Vinohrady, kde se budou pokoušet o vyrovnání. Zápas začíná dnes od 20 hodin v Rieger aréně. Pojďme se ohlédnout detailněji za všemi odehranými zápasy série.

918_Ladies_Olomouc.jpg

Olomouc ovládla domácí zápas a poprvé v sérii vede

Středeční zápas na Moravě sokolkám nevyšel. Na půdě svého soupeře padly 2:7 a v pátek tak budou na Vinohradech bojovat o prodloužení série. Ladies celý zápas dotahovaly náskok soupeře, rozhodující údery však přišly až ve třetí třetině.

915_Pardubice.jpg

Boys vyválčili návrat do Rieger arény!

S odřenýma ušima, ale přece. A tým mužů v úterý nedovolil Pardubicím, aby ukončily sérii prvního kola play down ve své domovině na východě Čech, a tak se oba týmy ještě jednou utkají na Vinohradech.