Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1591 až 1600 z celkem 2415 článků.
946_Hourys_stridacka.jpg

Vstup do baráže levou nohou

Sobotní barážový zápas nedopadl pro SKV dobře. Po prohře s kladenskými Kanonýry 4:6 na domácí půdě musí o víkendu dotahovat sérii.

941_Vinohrady_Litvinov_Linhic_playdown.jpg

SKV vybojovalo baráž! Litvínov v sedmém utkání zdolalo 6:4

Vinohrady v nedělním utkání vedly, prohrávaly, vyrovnaly, vedly o čtyři branky a strachovaly se o výsledek. Takové zvraty nabídl sedmý, rozhodující, zápas v sérii s Litvínovem. Nakonec to však SKV ustálo a do 1. ligy se za přihlížení 460 diváku odebral Bivoj. Jednoduché to však nebylo.

942_logo_skv.jpg

Trenérská návštěva na mladších žácích

V sobotu jsme s Petrem vyrazili do Nehvizd na trenérskou návštěvu turnaje mladších žáků. Na koučování některých našich bývalých svěřenců jsme se těšili a byli jsme zvědaví, jaký pokrok kluci udělali. Na zkušenou jsme sebou vezli gólmana, jednoho hráče a jednoho o berlích chodícího fanouška.

938_Dorostenci.jpg

Víkendové menu: Dorostenci se představí na domácí půdě!

Sezona se pomalu chýlí ke konci, přesto nás ještě čeká jeden z posledních náročnějších víkendů. Rušno bude v sobotu v domácí hale. Dorostenci se v ní totiž pokusí vykřesat naději na postup. Dále se o víkendu představí také jejich béčko, oba týmy mladších žáků, ženy C a starší žákyně.

935_logo_skv.jpg

Vinohrady porazily Litvínov 9:2 a v sérii se poprvé ujaly vedení

Sokolové zvládli páté utkání 2. kola play down, když Litvínov na domácí půdě porazili vysoko 9:2. Třemi body se na tomto vítězství podíleli Jan Linhart a Milan Bína. Šestý duel se hraje ve čtvrtek v Litvínově. Vinohradští pojedou na sever Čech za příznivého stavu 3:2 na zápasy.