Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 2131 až 2140 z celkem 2419 článků.
383_logo_skv.jpg

Muži vezou z Paskova tři body!

Mužské áčko na závěr letošního roku nezaváhalo a z Paskova si odváží vítězství 9:4. Čtyřmi kanadskými body se na výhře podílel útočník Zbyněk Stuchlík.

382_logo_skv.jpg

Ženy nestačily na Tatran

Ženské áčko uzavřelo letošní kalendářní rok neúspěšně. Ve Střešovicích podlehlo Tatranu 2:5. O výsledku rozhodla především nepovedená úvodní část.

381_logo_skv.jpg

Elitní týmy uzavřou tento kalendářní rok

Mužské i ženské áčko čeká o víkendu poslední ligový zápas v roce 2013. Muži v sobotu zavítají na půdu Paskova, ženy v ten samý den vyzvou ve Střešovicích místní Tatran.

380_logo_skv.jpg

Vinohradská mládež si užívá závěr roku!

Blíží se Vánoce a s tím i vánoční prázdniny. Mládežnické celky mají před sebou poslední tréninky, které bývají lecčím zpestřeny. A ne jinak tomu bylo i minulý týden.

377_logo_skv.jpg

Juniorky postupují do nadstavby ze třetího místa!

Vinohrady absolvovaly náročný víkend. Dorostenci jsou nadále ve hře o postup do první ligy, klíčový turnaj čekal juniorky. V neděli zase starší žákyně vybojovaly první vítězství nad doposud neporaženým Tatranem.

376_logo_skv.jpg

SKV ve čtvrtek vyzve reprezentaci Kanady

Ženský tým Vinohrad se ve čtvrtek v atraktivním měření sil střetne s reprezentačním výběrem Kanady, který do Česka míří kvůli blížícímu se světovému šampionátu. Zápas začíná v 19 hodin ve vinohradské sokolovně.

375_logo_skv.jpg

Vinohrady vezou z Ústí dva body

Ačkoliv Vinohradští prohrávali v průběhu třetí třetiny 5:3, zápas s Ústím nakonec dovedli do vítězného konce a v tabulce zůstanou během třítýdenní pauzy na čtvrté příčce.