Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 301 až 310 z celkem 2413 článků.
2262_SKV_Liberec_Stuchlik_Vales.JPG

Dvě porážky. Sokolům návrat superligy po MS nevyšel

Po téměř měsíční pauze způsobené mistrovstvím světa sokolové opět naskočili do nejvyšší soutěže. Ani čtvrteční duel na Spartě, ani nedělní domácí představení s Libercem však svěřencům kouše Jana Kapuciána nevyšlo. Porážky 5:7 a 3:7 měly společného jmenovatele, a to zpackanou první třetinu.

2261_stepan_svejda_skv_tatran.jpg

Tři sokolové v Národní lize! SKV navázalo spolupráci s Královým Dvorem

SKV navázalo partnerství s florbalovým klubem z Králova Dvora. Za místní T.B.C. tak nastupují hráči z  vinohradského A týmu. Jak potvrzují zástupci zainteresovaných oddílů, spojenectví je přínosné pro obě strany. V letošní sezoně za středočeský klub v Národní lize hrají obránce Matěj Horák a útočníci Jan Pinkas se Štěpánem Švejdou.

2264_Ladies_Eliska_Hladikova.JPG

Víkendové menu: Juniorky doma se Světlou nad Sázavou a s Olomoucí

Hned dvakrát se o víkendu představí na domácí půdě Juniorky. V sobotu vyzvou od 18:30 tým ze Světlé nad Sázvou, v neděli od 14 hodin pak FBS Olomouc. Benfika se tentokrát vydá do České Lípy, kde se střetne s místní rezervou. Junioři v sobotu vycestují do Náchoda.

2260_botaska_krepelka_skv_vary.jpg

Sparta venku, Liberec v neděli doma! Superliga je po MS zpět

Po reprezentační přestávce je česká nejvyšší florbalová soutěž zpátky! A sokoly hned čekají dvě důležitá utkání. Ve čtvrtek 17. listopadu, tedy v den statního svátku, se Vinohradští představí na hřišti pražské Sparty. Městského rivala vyzvou od 18 hodin. V neděli se pak na domácí půdě utkají s Libercem, a to od 17 hodin.

2259_Ladies_Black_Angels_Trnkova_Bliznakova.JPG

Shrnutí víkendu: Ženy na prohru s Black Angels zareagovaly výhrou!

Přes 130 diváků, množství gólů a drama až do konce. Bohužel se špatným koncem pro SKV. Takový byl atraktivní zápas 1. ligy žen mezi SKV a Black Angels, které nakonec vyhrály hostující florbalistky 7:6. O den později Ladies na prohru zareagovaly nejlépe, jak mohly. Nové Strašecí porazily 7:4 a zůstaly ve hře o čelo tabulky. Vyhrála také Benfika, která se tak posunula na druhou příčku divize.

2257_ladies_predzapasova_tymovka.jpg

Ladies v sobotu v pražském derby přivítají na Sokole Black Angels!

Ženský A tým vyhlíží víkendové domácí dvojutkání. Nejprve v sobotu od 17:45 se svěřenkyně koučů Skály a Kovače utkají s Black Angels. Dlouho očekávaný zápas bude mít i svůj doprovodný program. V neděli pak vinohradské florbalistky na tento duel navážou střetnutím s Novým Strašecím.

2258_Benfika_Liba_Nigrin.JPG

Víkendové menu: Benfika se může dotáhnout na čelo

Mužské béčko, které se v tabulce divize A nachází na třetí příčce, o víkendu vyzve druhou Kadaň. Utkání je na programu v sobotu od 20:30. Zápasu Benfiky budou předcházet domácí duely juniorů a ženského áčka. V neděli se v Rieger aréně kromě juniorů představí také mladší žáci. V průběhu celého turnaje mlžů bude v permanenci SKV bufet!

2256_strzi_radost.jpg

Shrnutí víkendu: Benfika nasázela 18 gólů, strži vybojovali dvě výhry

Mužskému béčku se opět zadařilo! Svěřenci hrajícího kouče Viktora Vondry nasázeli Roudnici nad Labem v Krupce 18 branek a odvezli si ze severu Čech tři body. Právě hrající trenér Viki Vondra zapsal v utkání šest gólů a dvě asistence. Dvě vítězství ze tří zápasů vybojovali ve čtvrtém koši starší žáci. A cennou výhru ze hřiště brněnského Hattricku přivezli junioři!

2255_skv_australani.jpg

Vinohradští Australané: Chceme být nejlepším mimoevropským týmem!

V létě SKV oznámilo příchod dvou australských reprezentantů, kteří mají české kořeny. K bratrům Gärtnerům se nakonec do tréninkové skupiny áčka přidali ještě dva jejich spoluhráči z národního týmu a všichni dohromady se v klubu chystali na listopadový šampionát. Na mistrovství ve Švýcarsku chtějí zúročit nabyté zkušenosti ze superligy.

2254_Marek_Sach_Benfika.JPG

Víkendové menu: Junioři zavítají do Brna, Benfika na sever

Junioři se v dalším utkání 1. ligy střetnou v neděli s Hattrickem Brno na jeho půdě. Na opačný směr republiky, konkrétně na sever, zamíří muži B. Ti se ve sportovní hale v Krupce utkají s Roudnicí nad Labem a budou usilovat o sedmou výhru v sezoně. Ve víkendových duelech se představí také oba týmy starší žáků, starší žákyně, elévové a elévky!