Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 291 až 300 z celkem 2409 článků.
2269_Maca_SKV_Pardubice.JPG

Velký obrat ve třetí třetině! Vinohrady porazily Pardubice 7:5

Dlouho to bylo spíše opatrné utkání, s góly se v duelu 11. kola Livesport Superligy roztrhl pytel až v závěrečné dvacetiminutovce. A Pardubice se dostaly do vedení 4:2. Jenže Vinohradští nic nevzdali a v posledních deseti minutách vsítili celkem pět branek. Je z toho tedy čtvrtý triumf v sezoně a posun na 11. příčku tabulky. Další utkání sehrají sokolové už v pátek proti Vítkovicím.

2266_prochazka_skv_vary_najezd.jpg

Chceme prohry odčinit, hlásí před nedělním duelem s Pardubicemi Procházka

Návrat Livesport Superligy po světovém šampionátu sokolům nevyšel. Nejprve na Spartě prohráli po solidním závěru 5:7 a pak doma nestačili na rozjetý Liberec, se kterým padli 3:7. Jak proti Spartě, tak proti Severočechům svěřence Jana Kapuciána trápily úvodní třetiny. To si budou chtít Vinohradští pohlídat v neděli, kdy doma od 18 hodin přivítají Pardubice.

2268_strzi_radlice.jpg

Víkendové menu: Ladies míří na jih Čech. Strži v Rieger aréně

Na domácím hřišti se o víkendu kromě mužského áčka představí už jen starší žáci, a to konkrétně v neděli. Návštěvníci turnaje budou moci opět využít občerstvení v bufetu! Naopak mimo Prahu zamíří v rámci 1. ligy Ladies, které v sobotu budou hrát v Týně nad Vltavou a o den později v Soběslavi. Na opačnou stranu vycestuje Benfika, která se v Chomutově utká s místním béčkem. Víkend zakončí junioři v hale VŠE duelem s Wizards.

2265_ladies_black_angels_agnes.jpg

Prohra v pohárovém čtvrtfinále se ctí. Ladies nestačily na Tatranu

Poprvé v historii prošel ženský tým Vinohrad až do čtvrtfinále Poháru Českého florbalu. A s pohárovou soutěží se Ladies loučí určitě se ctí. V boji o postup mezi nejlepší čtveřici totiž padly s Tatranem Střešovice, třetím týmem Extraligy žen, 3:8. Výborným výkonem se prezentovala především brankářka SKV Daniela Kreisingerová.

2267_Vnuk_Svejda_Vondra_Benfika.JPG

Shrnutí víkendu: Junioři deklasovali Náchod, Benfika vyhrála v Lípě

Na horké českolipské půdě dokázali uspět kluci z Benfiky. Přestože v úvodu vedli už 4:1, nakonec si duel zkomplikovali a otočili ho ve svůj prospěch až v závěrečném dějství. Třemi body se ve svém rodišti zaskvěl Radovan Vnuk, bývalý hráč České Lípy, hattrick zkompletoval Matěj Špaček. Béčko vyhrálo 9:7 a je nadále na druhé příčce divize A. Vyhráli i junioři, kteří uštědřili debakl Náchodu na jeho půdě.

2263_ladies_prague_tigers_nastup.jpg

Pohárový svátek. Do Rieger arény ke čtvrtfinále dorazí Tatran Střešovice!

Podruhé budou mít Ladies v letošní sezoně možnost poměřit se s týmem z nejvyšší soutěže. Poté, co v osmifinále Poháru Českého florbalu přešly přes Panthers, na ně nyní o kolo dál čeká silný výběr střešovického Tatranu. Navíc půjde o premiérovou účast SKV ve čtvrtfinále poháru. Soupeř se aktuálně nachází na třetí příčce Extraligy žen. Utkání o postup mezi čtyři nejlepší celky pohárové soutěže odstartuje ve středu ve 20 hodin.

2262_SKV_Liberec_Stuchlik_Vales.JPG

Dvě porážky. Sokolům návrat superligy po MS nevyšel

Po téměř měsíční pauze způsobené mistrovstvím světa sokolové opět naskočili do nejvyšší soutěže. Ani čtvrteční duel na Spartě, ani nedělní domácí představení s Libercem však svěřencům kouše Jana Kapuciána nevyšlo. Porážky 5:7 a 3:7 měly společného jmenovatele, a to zpackanou první třetinu.

2261_stepan_svejda_skv_tatran.jpg

Tři sokolové v Národní lize! SKV navázalo spolupráci s Královým Dvorem

SKV navázalo partnerství s florbalovým klubem z Králova Dvora. Za místní T.B.C. tak nastupují hráči z  vinohradského A týmu. Jak potvrzují zástupci zainteresovaných oddílů, spojenectví je přínosné pro obě strany. V letošní sezoně za středočeský klub v Národní lize hrají obránce Matěj Horák a útočníci Jan Pinkas se Štěpánem Švejdou.

2264_Ladies_Eliska_Hladikova.JPG

Víkendové menu: Juniorky doma se Světlou nad Sázavou a s Olomoucí

Hned dvakrát se o víkendu představí na domácí půdě Juniorky. V sobotu vyzvou od 18:30 tým ze Světlé nad Sázvou, v neděli od 14 hodin pak FBS Olomouc. Benfika se tentokrát vydá do České Lípy, kde se střetne s místní rezervou. Junioři v sobotu vycestují do Náchoda.

2260_botaska_krepelka_skv_vary.jpg

Sparta venku, Liberec v neděli doma! Superliga je po MS zpět

Po reprezentační přestávce je česká nejvyšší florbalová soutěž zpátky! A sokoly hned čekají dvě důležitá utkání. Ve čtvrtek 17. listopadu, tedy v den statního svátku, se Vinohradští představí na hřišti pražské Sparty. Městského rivala vyzvou od 18 hodin. V neděli se pak na domácí půdě utkají s Libercem, a to od 17 hodin.