Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 311 až 320 z celkem 2413 článků.
2253_ladies_pohar_panthers.jpg

Paráda! Ladies porazily extraligové Panthers a jsou ve čtvrtfinále poháru

Po nadějné první třetině to v dalším průběhu vypadalo, že se Ladies s pohárovou soutěží rozloučí v osmifinále. Jenže ve třetí třetině, podobně jako v minulém kole na půdě Slavie Plzeň, zavelely k obratu a slaví nad extraligovým sokem senzační triumf! Ve čtvrtfinále se ženy Vinohrad utkají se střešovickým Tatranem.

2252_ladies_dlouha_reischlova_ilustracni.jpg

Víkendové menu: Ladies se chystají na dva zajímavé domácí duely!

V sobotu 1. liga, v pondělí Pohár Českého florbalu. Ladies vyhlížejí dva atraktivní duely. Oba dva se přitom uskuteční v domácí Rieger aréně. V rámci 9. kola 1. ligy žen vinohradské ženy doma přivítají Slavii Plzeň. V pondělí pak poměří síly s extraligovými Panthers Praha. Na oba zápasy jsou srdečně zváni všichni diváci a fanoušci!

2251_Ivan_Pergler_ctyri_goly_SKV_Vary.JPG

Čtyřgólový Ivan Pergler: Proti Varům jsem to bral hodně na sebe

Proti nováčkovi z Karlových Varů zapsal první superligový hattrick. Jako bonus pak Ivan Pergler přidal ještě čtvrtou branku. Sokolové nakonec vydřeli výhru 10:9 po samostatných nájezdech. Po osmi kolech tak mají na svém kontě osm bodů. Jak dosavadní průběh kanonýr Pergler vidí? Nejen za tím se ohlédl v rozhovoru pro klubový web.

2250_vojtech_maca_ilustracni_pohar.jpg

Ve středu s čelákovickou Orkou o postup do osmifinále poháru

Sokolové se v rámci 6. kola Poháru Českého florbalu utkají s Orkou Čelákovice. Duel se, přestože je domácím týmem Orka, uskuteční ve vinohradské Rieger aréně ve středu od 20 hodin. Všichni příznivci vinohradského florbalu jsou do ochozů sokolovny srdečně zváni.

2249_Benfika_Viki_Rakos.JPG

Shrnutí víkendu: Benfika vyhrála na západě, céčko bere poprvé šest bodů!

V dosavadním průběhu sezony se mužskému céčku v regionální lize nedařilo. Až teď Celtics zabrali a v sobotu na Barrandově vybojovali plný počet bodů. První zápas s rezervou Králova Dvoru na svou stranu strhli definitivně ve třetí části, to proti Tatranu B byli od začátku lepší a dobrý výkon nakonec stvrdili i šesti góly. Tři body si z Františkových lázní odvezla Benfika. Po jedné výhře zapsali o víkendu junioři i juniorky.

2248_Pergler_SKV_Karlovy_Vary.JPG

Nájezdové drama pro Vinohrady!

18 branek v základní hrací době, čtyři zásahy Ivana Perglera, nájezdy a nakonec vítězství domácích za dva body. To byl duel 8. kola Livesport Superligy mezi SKV a nováčkem z Karlových Varů. Vítězný nájezd nakonec obstaral Jan Procházka. Sokolové vyhráli 10:9.

2247_ondrej_plihal_skv_chodov.jpg

Ondřej Plíhal: Věřím, že se vrátíme na vítěznou vlnu!

Proti Chodovu sokolové sahali po bodech. A to i díky výbornému výkonu bývalého hráče celku z Jižního Města Ondřeje Plíhala. Ten v utkání zaznamenal dva góly a jednu asistenci. Přesto Vinohradští těsně padli 5:6. Teď už se Plíhal a spol. soustředí na důležitý domácí duel s Karlovými Vary.

2246_juniori_chomutov_prosinec.jpg

Víkendové menu: Junioři míří na Moravu, juniorky a dorostenci se představí doma

Juniory čekají o víkend zápasy na Moravě. V sobotu se představí v Olomouci a v neděli v Horní Suché, kde se střetnou s Havířovem. To juniorky a dorostenci budou hrát v domácím prostředí. Naopak na západ republiky míří mužské béčko. Benfika ve Františkových lázních vyzve Sokolov. Všem vinohradským týmům držíme palce!

2245_purkrabek_kapucian_treneri.jpg

Tým má velkou chuť a nasazení, hlásí kouč Purkrábek před duelem s nováčkem

Po solidním výkonu na hřišti Chodova čeká sokoly důležité domácí utkání. V neděli od 17 hodin se v Rieger aréně utkají s nováčkem z Karlových Varů. Pokud chtějí Vinohradští pomýšlet na příčky zajišťující play off, musejí usilovat o body. Trenér Miroslav Purkrábek, který vede tým společně s Janem Kapuciánem, vidí na týmu velkou chuť do dalších bojů.