Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 281 až 290 z celkem 2409 článků.
2279_ondrej_stuchlik_krajcigr_skv_ceska_lipa.jpg

Špatná třetí třetina zapříčinila porážku v České Lípě

Sokolové vedli na hřišti České Lípy v rámci utkání 14. kola Livesport Superligy 3:1 a ještě ve třetí části drželi jednogólový náskok. Jenže pak přišel nepovedený závěr, Českolipští dokázali skóre otočit a nakonec důležitý souboj zvládli vítězně 5:4. Do konce kalendářního roku sehrají Vinohradští ještě tři utkání.

2278_starsi_zaci_radlice.jpg

Víkendové menu: Starší žáci nastoupí ve 4. koši, junioři míří na Moravu

Starší žáci se s Dvojkou Praha a Kobylisy utkají o postup do finále 4. koše. Mladí sokolové své duely odehrají ve sportovní hale ZŠ Campanus. Junioři tentokrát míří na Moravu. V sobotu se střetnou s Hattrickem Brno a v neděli se Zlínem. Další šlágr čeká mužskou Benfiku. Svěřenci Viktora Vondry poměří síly s prvním celkem tabulky.

2276_boys_skv_tymovka.jpg

Hráči mají pořád velký prostor ke zlepšení, tvrdí kouč Kapucián

Po polovině základní části jsou sokolové na desáté příčce superligové tabulky se ziskem dvanácti bodů. Kouč Jan Kapucián ovšem s tímto postavením spokojen není a doufá, že se Vinohradští ve druhé polovině dlouhodobé soutěže ještě zlepší. Prostor pro to jednoznačně v týmu vidí.

2277_Benfika_Sach_Spacek_Saroch.JPG

Shrnutí víkendu: Benfika udolala Kralupy a je druhá!

Zápas s kvalitním soupeřem měla o víkendu na programu Benfika. Svěřenci kouče Vondry nakonec udolali Kralupy nad Vltavou 7:6 v prodloužení a osamostatnili se na druhé příčce divize A. Na vedoucí Kobylisy, které vyzvou v následujícím kole, ztrácí čtyři body. Jednu výhru ze dvou zápasů zaznamenali dorostenci. Solidně si vedly jeden tým mladších žáků a přípravka.

2275_Kellermann_Otta_SKV_Vitkovice.JPG

Vedení 4:0 nestačilo... SKV padlo v TV utkání s Black Angels

Sokolové za sebou mají výsledkově nepovedené dvojutkání. Nejprve sice srdnatě vzdorovali silným Vítkovicím, ale na víc než na prohru 6:10 to nestačilo. V pondělí se pak hráči SKV představili v televizním utkání na hřišti Black Angels. Ani slibné vedení 4:0 triumf nepřineslo a Hartman a spol. nakonec padli 7:8 v prodloužení. Následovat teď bude série velmi důležitých střetnutí.

2274_Tom_Hajek_Wong_Benfika.JPG

Víkendové menu: Benfika ve šlágru divize vyzve Kralupy

Benfiku čeká atraktivní souboj v rámci divize A. Svěřenci kouče Viktora Vondry se totiž v sobotu večer střetnou v Rieger aréně s Kralupy nad Vltavou. První vzájemné utkání ovládli Středočeši, a tak jim mají kluci z Benfiky co vracet. Z pohledu tabulky se utká druhý tým se třetím. Před zápasem béčka se představí junioři proti Wizards. Ve hře budou o víkendu také oba týmy dorostenců, mladších žáků a přípravka.

2273_SKV_Pardubice_tymovka_gol.JPG

V pátek střet se sedminásobným mistrem

První zápasy s Tatranem a Mladou Boleslaví už mají sokolové za sebou, teď vyzvou i třetího velkého favorita na mistrovský titul. V pátek večer totiž do Rieger arény dorazí Vítkovice, sedminásobný mistr České republiky. Duel Livesport Superligy je na programu od 20 hodin večer. O tři dny později se pak Vinohradští představí v rámci televizní dohrávky s Black Angels.

2272_Elevky_prvni_kos_turnaj.jpg

Elévky poprvé v 1. koši: Zlepšování, sokolí maskot a velká podpora rodičů!

Poprvé v historii vinohradského florbalu se podařilo elévkám postoupit do prvního koše. A holky v něm hned při své premiéře uhrály krásné výsledky. Kromě neustálého zlepšování v rámci tréninku jim k tomu možná pomohl i sokolí maskot, na kterého jsou „Miniladies“ hrdé. A velkou pomocnicí je rovněž trenérka Adéla Skalická, opora ženského áčka, která mladým hráčkám předává své rady.

2271_cecko_unihoc_arena.jpg

Shrnutí víkendu: Dva triumfy Ladies, kanonáda Benfiky a suverénní céčko!

Vinohrady za sebou mají výsledkově úspěšný víkend! Ženský A tým přivezl z jihu Čech dvě vysoké výhry a v tabulce se drží na čtvrté příčce 1. ligy. Dařilo se také mužské Benfice. Ta deklasovala rezervu Chomutova na jejím hřišti 14:1. A na výbornou se vedlo i céčku. Po slabším začátku sezony se Celtics zvedají, o víkendu porazili oba dva své soupeře a v tabulce regionální ligy se vyšvihli na čtvrtou pozici.