Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 551 až 560 z celkem 2414 článků.
2011_soustredeni.jpg

Letní soustředění mládeže SKV

Společné tréninky už v mládeži ožily, na léto toho ale chystáme mnohem více. Středobodem budou tradiční mládežnická soustředění.

2010_martin_skrivanek_archiv2.jpg

Martin Skřivánek míří na Chodov. Krásných 6 let, hodnotí své angažmá v SKV

Šest sezon strávil Martin Skřivánek ve žlutočerném. Teď se s vinohradským klubem loučí a od nadcházejícího ročníku posílí Chodov. V SKV zažil sestup do 1. ligy, následně návrat do elitní soutěže i historický postup do superligového play off. Nasbíral přes 200 bodů, byl lídrem na hřišti i mimo něj a v některých duelech navlékl kapitánskou pásku.

2008_oliver_gold.jpg

Do příští sezony vlétneme lépe, věří Oliver Gold

Přestup Olivera Golda z brněnského Hattricku před sezonou naznačil, že SKV chce dávat ve svém kádru prostor také talentovanému mládí. Šikovný univerzál se posléze prosadil do základní sestavy a prokázal, proč ho trenéři chtěli mít na soupisce. Kromě angažmá v áčku se také v této nelehké době chopil trénování mládeže a už vyhlíží příští sezonu, která, jak sám doufá, snad bude výsledkově vydařenější.

2007_karel_santora_detail1.jpg

Brankář Karel Šantora: Zkušenosti mě posunuly dál a ukázaly, na čem zapracovat

Právě dnes slaví brankář a předsezonní posila SKV Karel Šantora své 25. narozeniny. Jeho první sezona ve vinohradském týmu byla značně poznamenaná koronavirem. Mladý gólman si ale s náročným programem poradil, a byť se výsledkově nepodařilo navázat na úspěšnou cestu superligou z ročníku 2019/20, má Šantora a s ním i celý tým pozitivní vyhlídky na budoucnost.

2005_logo_skv.jpg

Vyjádření klubu k (ne)povolení sportovních aktivit po konci nouzového stavu

Stejně jako ostatní kluby i SKV přivítalo plánované umožnění organizovaných sportovních aktivit po konci stavu nouze. Během několika hodin však nový ministr zdravotnictví Petr Arenberger změnil naplánované kroky a bude předkládat na pondělním zasedání Vlády ČR opětovné zpřísnění, kdy by spolu mohly trénovat maximálně 2 osoby.

2002_treneri_michal_kotlas_david_bousa.png

Michal Kotlas a David Bouša nadále povedou vinohradský tým!

Mají za sebou specifickou sezonu poznamenanou pandemií koronaviru, chuť pokračovat jim ale uplynulý náročný ročník nevzal. A proto se Michal Kotlas a David Bouša s vedením vinohradského klubu dohodli na prodloužení spolupráce a A tým budou z lavičky koučovat i v nadcházející sezoně!