Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 561 až 570 z celkem 2414 článků.
2001_SKV_ilustracni_foto_1.jpg

Konec sezony pro A tým!

Výkonný výbor Českého florbalu rozhodl vzhledem k epidemiologické situaci o zrušení postupů a sestupů ve všech soutěžích. Z tohoto rozhodnutí plyne, že se v Livesport Superlize neuskuteční play down. SKV tak bude účastníkem nejvyšší soutěže i v nadcházející sezoně.

2000_Martin_Skrivanek_Mlada_Boleslav.jpg

Martin Skřivánek: Na play down se musíme připravit v hlavě

V závěru základní části se útočník Martin Skřivánek po delší odmlce vrátil do sestavy Vinohrad. Vyléčil nepříjemné zranění a trenérům bude k dispozici v klíčové fázi sezony. Sokolové na konci března rozjedou sérii 1. kola play down, ve které budou čelit brněnskému Hattricku.

1999_Lukas_Gregor_Liberec_2021.JPG

Sokolové uzavřeli základní část prohrou s Libercem, v play down vyzvou Hattrick

Oba týmy už měly před závěrečným duelem základní části své jisté. Vinohrady čeká play down a Liberec se po solidní sezoně musel spokojit s devátou příčkou znamenající bezpodmínečnou záchranu. Přesto se ve 26. kole Livesport Superligy hrálo o čest. Vinohradští se snažili držet krok, ale nakonec prokázal Liberec dobrou formu a zvítězil v Rieger aréně vysoko 11:4.

1998_Pastika_SKV_Vitkovice_2021.jpg

Sokolové uzavřou základní část střetnutím s Libercem

Důstojně zakončit základní část Livesport Superligy, dobře se naladit na blížící se klíčovou část sezony a potěšit diváky u obrazovek. S takovými cíli půjdou sokolové do bitvy s Libercem. Duel 26. kola se uskuteční v neděli od 17 hodin v Rieger aréně. Video přenos budou komentovat Gustav Ondrejčík a Richard Klíma.

1996_skv_vitkovice_bina_vnuk_lanc.jpg

Sokoly čeká tradiční derby se Spartou

Ve 25. kole Livesport Superligy se proti sobě postaví Vinohrady a Sparta. Sokolové měli první vzájemný duel v této sezoně rozehraný velmi dobře a postupně vedli 2:0, 3:2 a 4:3. Pak ale sparťané duel otočili a vyhráli 5:4. Šanci na odvetu budou mít Vinohradští v neděli od 17 hodin večer, kdy pražského rivala vyzvou v domácím prostředí.

1995_jiri_lebeda_vitkovice.jpg

První zápas a hned hattrick! Cítil jsem se skvěle, přiznal Jiří Lebeda

Společně s Patrikem Chládkem dorazil v minulém týdnu Jiří Lebeda do vinohradského kádru jako posila z kunratického Startu. A hned v prvním střetnutí se mladý forvard uvedl skvěle. Proti Vítkovicím nasázel během půl hodiny hattrick. Ani jeho výkon sice na body proti silnému soupeři nestačil, Lebeda ale jistě nastínil svůj potenciál.

1994_jiri_lebeda_vitkovice_2021.jpg

Sokolové prohráli s Vítkovicemi 6:9. Lebeda se uvedl hattrickem!

Dvě třetiny se sokolové proti sedminásobnému mistrovi České republiky drželi, a to především díky Jiřímu Lebedovi. Nová posila SKV vlétla do svého angažmá v Rieger aréně ve velkém stylu a Lebeda za 33 minut zkompletoval hattrick. Ve třetí třetině ale favorit strhl vedení na svou stranu a duel 24. kola Livesport Superligy ovládl 9:6.

1993_jan_fiala_mlada_boleslav_2021.jpg

V neděli do Rieger arény dorazí Vítkovice

Týden poté, co se v Rieger aréně představila Mladá Boleslav, dorazí na Vinohrady další kvalitní celek. Tentokráte se sokolové budou moci poměřit s Vítkovicemi, tedy se sedminásobným mistrem České republiky. Ostravané jsou aktuálně na druhé příčce Livesport Superligy. Vinohradští by v těžkém duelu chtěli opět prověřit svou formu před blížící se klíčovou částí sezony.