Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 571 až 580 z celkem 2414 článků.
1991_jiri_buchta_mlada_boleslav_2021.jpg

Brankář Jiří Buchta: Na prvním místě teď bude práce na naší hře

V duelu s Mladou Boleslaví zapsal gólman Jiří Buchta 28 úspěšných zárkoků a po zásluze byl vyhlášen jako nejlepší hráč SKV. Sokolové sice v dohrávce 10. kola Livesport Superligy padli doma s lídrem tabulky 3:7, předvedli ale sympatický výkon plný dobrého nasazené a pozitivních momentů.

1990_vojtech_klapa_mlada_boleslav.jpg

Solidní výkon. Sokolové prohráli s lídrem tabulky 3:7

Vzdorovali suverénovi základní části velmi slušně! Sokolové dokonce v první části vedli nad Mladou Boleslaví 2:1 a nakonec po zajímavém výkonu padli s vedoucím celkem Livesport Superligy v dohrávce 10. kola 3:7. Za týden v neděli čeká Vinohradské další domácí duel, tentokráte s druhými Vítkovicemi.

1989_jiri_curney_ondrej_stuchlik_mlada_boleslav.jpg

Páteční večer bude patřit duelu s Mladou Boleslaví!

Mistr České republiky z roku 2018 a čtyřnásobný vítěz poháru. Sokolové budou v pátek večer hájit Rieger arénu před jedním z gigantů Českého florbalu. Svěřenci koučů Kotlase a Bouši se v rámci dohrávky 10. kola utkají s Mladou Boleslaví. Ta aktuálně táhne uchvátnou sérii 19 vítězných zápasů v řadě.

1988_50717184302_5cbcc30acd_c.jpg

Koučové SKV: Chceme se dobře připravit na play down

Nespokojenost s dosavadními výsledky. Tak hodnotí trenéři Vinohrad David Bouša a Michal Kotlas uplynulý měsíce, během něhož sehráli sokolové velkou porci superligových utkání. Do konce základní části chtějí trenéři vyladit tým směrem pro boj o udržení. Na otázky pro klubový web odpovídal Michal Kotlas.

1987_jan_svoboda_sokoli_pardubice_skv.jpg

Derby Sokolů zvládly lépe Pardubice

Snaha navázat na sobotní výhru v Brně sokolům nevyšla. V Pardubicích v rámci předehrávky 23. kola Livesport Superligy svěřenci koučů Kotlase a Bouši prohráli vysoko 3:10. Triumf domácích režíroval čtyřmi body aktivní Adam Šmíd. Další zápas sehrají Vinohradští až v pátek 12. února, kdy na domácím hřišti vyzvou Mladou Boleslav.

1986_ondrej_stuchlik_zbynek_stuchlik_2021.jpg

Kapitán O. Stuchlík: Obrat proti Hattricku je povzbuzení, musíme se zvednout!

Sokolové ukázali v Brně bojovné srdce! Po špatné první třetině prohrávali 0:3 a ještě na začátku té třetí to bylo 4:2 pro soupeře. Jenže pak přišlo snížení, vyrovnávací trefa a rozhodnutí Michala Strachoty v prodloužení. Úspěšný obrat může hráče SKV povzbudit do náročného závěru základní části. To přiznává také kapitán týmu Ondřej Stuchlík.

1985_michal_strachota_hattrick_brno_skv.jpg

Skvělá otočka! Sokolové v Brně zabrali a vyhráli 5:4 v prodloužení

Dlouho to vypadalo, že sokolové na hřišti brněnského Hattricku sérii porážek nezlomí. Jenže závěr patřil Vinohradským. Nejprve na začátku třetí části snížil Zbyněk Stuchlík, v 56. minutě obstaral vyrovnání Lukšá Gregor a v prodloužení rozhodl o triumfu SKV Michal Strachota. Vinohrady zapsaly čtvrtou výhru v aktuálním ročníku Livesport Superligy.

1984_oliver_gold_skv_2021.jpg

V sobotu důležitý střet s Hattrickem Brno

Náročný lednový program zakončí sokolové sobotním duelem s Hattrickem Brno. Utkání 22. kola Livesport Superligy je na programu od 17 hodin. Vinohradští by po třech porážkách v řadě rádi získali body, které by jim pomohly vylepšit současnou pozici v tabulce.

1983_jan_fiala_ceska_lipa.jpg

Jan Fiala: Cesta vede pouze přes dobrou práci v tréninku

Tři zápasy v Livesport Superlize, tři porážky. Sokolům se uplynulý týden výsledkově vůbec nevydařil a na výhru s Otrokovicemi SKV nenavázalo. Navíc ve všech třech zápasech inkasovalo dvouciferný počet branek. Teď bude potřeba zlepšit výkony pro zbytek základní části. V to věří i Jan Fiala, který protrhl svou střeleckou smůlu.