Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 541 až 550 z celkem 2414 článků.
2021_viktor_kopecky_posila_2021.jpg

Posila do útoku! Vinohradský dres obleče Viktor Kopecký

Po posezonních odchodech bylo jasné, že kromě obrany bude třeba posílit i útok. A proto do Rieger arény přichází zkušený forvard Viktor Kopecký. Odchovanec ústeckého florbalu si zahrál nejvyšší soutěž hlavně v dresu Bohemians a absolvoval také angažmá ve Future a na Chodově.

2020_marian_jelinek_2021.jpg

Končící Marian Jelínek: Ve florbale jsem našel mnoho přátel

Během pěti sezon odehrál ve žlutočerném dresu 134 utkání. Marian Jelínek se po svém přestupu z Chodova stal nedílnou součástí vinohradského kádru a přispěl k postupu do nejvyšší soutěže, k následné záchraně i k premiérové účasti v play off. Teď statný obránce svou hráčskou kariéru na nejvyšší úrovni uzavírá a věnovat se bude jiným činnostem. Na SKV ale bude vzpomínat v dobrém.

2019_david_jezek_sparta.jpg

SKV posílil obránce David Ježek!

Defenzivní řady by měl po odchodech Mariana Jelínka a Radovana Vnuka vyztužit David Ježek. 27letý obránce si dal od florbalu v uplynulém ročníku pauzu, předtím působil ve Spartě, Tatranu a Liberci. Jedná se o zkušeného hráče, který si debut v nejvyšší soutěži připsal už v roce 2010.

2018_Juniori_Wizards_cup_2021.jpeg

Junioři na Wizards cupu vítězní!

Juniorský tým SKV ovládl všechny tři zápasy na nedělním Wizards cupu a zaslouženě si došel pro triumf v turnaji! O den dříve se v Kunraticích představili také dorostenci, těm se ale nedařilo a mladí sokolové obsadili poslední čtvrtou příčku.

2017_dorostenci_prague_games_2020.jpg

Dorostenci a junioři si po dlouhé době zahrají!

Dorostenci a junioři SKV si po dlouhých týdnech a měsících konečně zahrají soutěžní zápasy! Dorost se představí na Wizards cupu v sobotu, junioři budou hrát v neděli. Oba dva turnaje se uskuteční v pražských Kunraticích.

2016_jan_pinkas_acko_2021.jpg

Vinohrady budou nově součástí nejvyšší juniorské ligy!

Vedení vinohradského florbalu se rozhodlo pro nadcházející ročník přihlásit juniorský tým do nejvyšší soutěže! Jde o důležitý krok, který by měl přispět k naplnění ambicí a cílů SKV. Mladí sokolové tak budou mít možnost konfrontovat se s dalšími kvalitním celky na tuzemské florbalové scéně. A profitovat z toho může jednoznačně i mužský A tým.

2015_elevove_navrat_prazacka_2021.jpg

Mládež se postupně probouzí k tréninku!

Dlouhé měsíce bez společných tréninků i florbalu. To už je nyní naštěstí minulost. Na konci dubna se mohla vinohradská mládež vrátit ke společným tréninkům venku a před týdnem následoval i očekáváný návrat do haly. Byť jsou ještě počty omezené, i takový posun vypadá s ohledem na podzimní a zimní lockdown velmi optimisticky.

2013_zapas_michal_kotlas_david_bousa_2021.jpg

A tým odstartoval přípravu: Chceme i během léta více zápasů, zní od trenérů

Mužský A tým Vinohrad se už připravuje na nadcházející superligový ročník. Mužstvo i nadále povede trenérské duo Michal Kotlas a David Bouša. Sokolové se budou muset obejít bez stěžejního hráče ofenzivy Martina Skřivánka. Místo po něm se budou snažit zacelit další opory nebo noví hráči. Koučové by rádi v přípravě sehráli i dostatek přípravných zápasů, aby se tým cítil připravený na další superligovou výzvu.