Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 801 až 810 z celkem 2414 článků.
1745_juniori_zlato_tupla_cup_finsko_2019.jpg

Cenná zkušenost se zlatou tečkou. SKV potřetí v řadě vyjelo do Finska

Třetí trip, druhá medaile, poprvé ovšem ta nejcennější. Junioři SKV se na finském Tupla Cupu prezentovali dobrou hrou a nakonec si vysloužili zisk zlatého kovu. Také dorostenci měli turnaj dobře rozehraný, pak ale bohužel narazili ve čtvrtfinále. Za nedávnou cestou na sever se ohlédli kapitáni týmů a trenéři.

1744_ostrava_skv_2019_1.jpg

Sokolové vyhráli v Ostravě, po bodech sahali už na Spartě

Už v pátek se zdálo, že sokolové vybojují první body v nové superligové sezoně. Na Spartě vedli 4:0, o náskok ale na přelomu druhé a třetí části přišli a nakonec prohráli 4:6. Co se nezdařilo v pátek, povedlo se v neděli. Půl minuty před koncem srovnal na 4:4 Gregor a výhru v prodloužení zařídil Hartman. Vinohrady vyhrály ve 4. kole na hřišti Ostravy 5:4 a vymazaly nulu v kolonce bodů.

1742_stepa_kolafova_juniorky.jpg

Víkendové menu: V Rieger aréně se představí Benfika a juniorky

SKV má před sebou další náročný víkend. Do hry se zapojí celkem sedm vinohradským týmů. V domácí sokolovně budou v neděli hrát nejprve juniorky a večer je vystřídá mužské béčko. Ve stejný den mají na programu své zápasy také Celtics, kteří obhajují vítězství v regionální lize z minulé sezony. S Falconem a s Texasem se střetnou v Berouně.

1740_karolina_snopova_czech_open_2019.jpg

Představujeme posily ženského A týmu. V létě přišlo do SKV sedm nových hráček

Kádr ženského áčka prošel přes léto obměnou. Na hostování do Bohemky odešla odchovankyně Natálie Bartošová, do Panthers se přesunula Nikola Hamerníková a kariéru ukončila dlouholetá opora SKV Barbora Šádková. Když nepočítáme navrátilkyni ze Švýcarska Anetu Nigrinovou, posílilo SKV sedm nových hráček. Všechny posily vám nyní představíme.

1739_ladies_tereza_truneckova_czech_open_2019.jpg

Dvě vysoká vítězství! Ladies vstoupily do další sezony v 1. lize suverénně

Dvě výhry, navíc pokaždé s dvouciferným počtem vstřelených branek. Ladies si na úvod nové sezony připsaly na domácí půdě plný počet bodů. Jedinou malinkou kaňkou na víkendovém počínání ženského áčka byla úvodní třetina s Ústím, kterou Severočešky ovládly 2:1. Svěřenkyně kouče Sigla ale duel nakonec otočily a další prvoligovou sezonu odstartovaly na výbornou.

1738_dorostenky_2019.jpg

Shrnutí víkendu: Dorostenky načaly sezonu dvěma výhrami!

Skvělý vstup do nového ročníku se povedl dorostenkám. Svěřenkyně Petra Blažeje porazily jak Klatovy, tak Kladno a z úvodního turnaje slaví zisk šesti bodů. Oslabení starší žáci o hráče, kteří se o víkendu zúčastnili turnaje ve Finsku, nastoupili v kombinované sestavě společně se staršími žákyněmi a vedly si statečně. Na udržení 4. koše to ale nestačilo.

1737_otrokovice_2019_hartman.jpg

Zápas jsme si v závěru prohráli sami, mrzelo dvougólového střelce Hartmana

Petr Hartman a Jan Linhart zaznamenali v sobotním domácím duelu s otrokovickými Panthers po dvou gólech. Ani to však sokolům nestačilo na zisk premiérových bodů v novém superligovém ročníku. Vinohradští doma prohráli v rámci 2. kola superligy 5:7, ačkoliv se jim šest minut před koncem podařilo poprvé v utkání srovnat.

1736_juniori_zlato_tupla_cup_finsko_2019.jpg

Skvělí junioři! Z Finska vezou zlato

Junioři ovládli Tupla Cup ve finských Helsinkách! Kromě hromady zkušeností a zážitků si tak domů odvezou také zlaté medaile. Kolegové dorostenci v základní skupině nenašli přemožitele, bohužel ale padli s SB-Pro ve čtvrtfinále, kde tedy jejich pouť turnajem skončila.