Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 901 až 910 z celkem 2414 článků.
1645_Pinkas_dorostenci_1.jpg

Shrnutí víkendu: Dorostenci zapsali šest bodů a jsou první!

Dorostenci ve snaze za návratem do 1. ligy porazili nasbírali o víkendu plný počet šesti bodů a vyšvihli se do čela tabulky 2. ligy před Spartu B. Sokolové nejprve porazili Alien Nation vysoko 19:0 a ve druhém duelu si poradili s domácími Kralupy nad Vltavou. Jedno vítězství zaznamenali v uplynulém týdnu také dorostenci B, juniorky a mladší žákyně.

1641_lukas_gregor_znojmo_2019.jpg

Lukáš Gregor: V úterý to bude boj o každý metr!

V sobotním zápase vstřelil útočník Lukáš Gregor do sítě Znojma dva góly a velkou měrou se tak podílel na druhém vítězství sokolů v 1. kole play down. Vinohradští sobotní duel ovládli těsně 5:4 a na jeden den se v sérii ujali vedení. Znojmo však v neděli předvedlo dobrý výkon a po výhře 8:2 srovnalo krok. Páté utkání se uskuteční v úterý od 19:30.

1640_ladies_2019_playoff.jpg

Ladies dvakrát porazily Týn a jsou v semifinále 1. ligy!

Před týdnem si Ladies připsaly dvě vítězství proti České Lípě, tentokrát úřadovaly proti Rudým Dračicím z Týna. Soupeře z jihu Čech nejprve porazily 7:0 na domácí půdě, přičemž pět tref zaznamenala kanonýrka Kylarová. V neděli pak svěřenkyně Jonáše Sigla zvládly těžké utkání na hřišti soupeře a v nejkratší možné době si tak zajistily postup do semifinále 1. ligy žen!

1637_Juniori_SKV_2018.JPG

Shrnutí víkendu: Junioři šesti body stvrdili postup do play off!

Juniorský tým si odvezl z Kralup nad Vltavou plný počet šesti bodů poté, co porazil domácí celek vysoko 13:0 a triumfoval i ve druhém utkání proti Startu98 5:3. Otta a spol. se tak stali jistými účastníky play off 2. ligy juniorů. Navíc se notně přiblížili k tomu, aby po základní části udrželi druhou příčku v tabulce.

1635_petr_hartman_ceska_lipa.jpg

Ze soboty jsme se ponaučili, hodnotí úvodní duely play down střelec Hartman

Ačkoliv sokolové v sobotu třikrát nad Znojmem vedli, nakonec ze zápasu odešli poražení. Sérii 1. kola play down tak načali neúspěchem. V neděli přišla adekvátní odpověď. Vinohradští nasázeli Moravanům 11 branek a činil se hlavne útočník Petr Hartman, který se prosadil čtyřikrát. Právě on se ohlédl za prvními dvěma duely v boji o udržení v Tipsport Superlize.