Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 911 až 920 z celkem 2414 článků.
1634_harnesk_stuchlik_znojmo.jpg

Se Znojmem po úvodním víkendu 1:1. Po porážce v prodloužení přišla kanonáda

Sokolové v sobotu neodstartovali 1. kolo play down úspěšně. Nad Znojmem sice vedli v průběhu utkání 2:1 a 3:2, nakonec si však nechali dát vyrovnávací branku a po 12 vteřinách prodloužení rozhodl o výhře hostů Žižka. Nedělní reakce na nepovedený výsledek se vydařila. Vinohradští zasadili Znojmu v gólově bohatém utkání 11 zásahů a na Moravu se tak série přesouvá za vyrovnaného stavu 1:1.

1631_michal_pazdera_hartys.jpg

Kouč Michal Pazdera: Každého z týmu teď zajímá, co můžeme udělat pro udržení!

Naděje na to, že sezona skončí už po základní části, byla pro sokoly velká. Ovšem nevyšlo to, a tak se teď tým trenéra Michala Pazdery chystá na úvodní dva duely 1. kola play down proti Znojmu. V rozhovoru pro náš web se vinohradský kouč rozpovídal o juniorech v kádru, o tom, kde bere inspiraci pro svou trenérskou praxi, nebo o tom, jak vnímá příchod dvou útočníků Jana Svobody a Lukáše Gregora.

1632_ladies_truneckova_bartosova_kytkova.jpg

Ladies odstartují play off domácím duelem s Českou Lípou

Základní část 1. ligy je minulostí. Ladies se nyní chystají na 1. kolo vyřazovací části, ve kterém se o nadcházejícím víkendu dvakrát střetnou s Českou Lípou. Osmý celek základní části nejprve v sobotu odpoledne přivítají v Rieger aréně, v neděli se pak vydají do Nového Boru, kde se uskuteční druhé střetnutí série. Úvodní kolo play off se hraje na dva vítězné zápasy.

1629_juniori_pavel_hajek.jpg

Víkendové menu: Junioři se představí v Kralupech nad Vltavou

Předposlední turnaj základní části vyhlížejí junioři, kteří si v Kralupech nad Vltavou mohou pojistit účast v play off. Jan Otta a spol. jsou na druhé příčce 2. ligy a v neděli se utkají s pátým Startem98 a s posledními Kralupy. Na domácí půdě se o víkendu kromě obou A týmů představí také ženské béčko, a sice v neděli dopoledne a podvečer.

1628_lineup_2019_boys.jpg

Boj o záchranu začíná! Sokoly čekají první dvě partie se Znojmem

Po dvou týdnech od konce základní části je tu play down, tedy boj o udržení v Tipsort Superlize. Vinohradští se v 1. kole utkají se Znojmem a sérii hranou na čtyři vítězná utkání načnou doma v Rieger aréně. V sobotu se bude hrát od 17:30, v neděli od 18 hodin. Přijďte sokoly v důležitých duelech podpořit.

1627_cecko_eagles_2019.jpg

Shrnutí víkendu: Céčko porazilo Future a v čele regionální ligy má velký náskok!

Celtics letos válí! Zatímco loni hráli o záchranu do posledního kola, letos se jim v regionální lize daří. O víkendu zažili šestý šestibodový turnaj v řadě a připsali si 15. vítězství za sebou. Triumf navíc oslavili proti druhým Future, se kterými svádí boj o čelo tabulky. Aktuálně má céčko na SSK 11bodový náskok, přičemž Future mají dva zápasy k dobru.

1626_anna_kutnarova_sigl_ladies.jpg

Ladies si pro 1. kolo play off vybraly Českou Lípu

Florbalový klub z České Lípy bude prvním soupeřem Vinohrad ve vyřazovací části 1. ligy žen. Ladies si pro úvodní kolo play off vybraly soupeře z osmé příčky základní části západní skupiny. Série začíná už tuto sobotu duelem na Vinohradech. V neděli se pak oba soupeři střetnou na půdě Lípy. Hraje se na dvě vítězná utkání.