Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 641 až 650 z celkem 929 článků.
986_Hovorak_Martin_trener.jpg

Martin Hovořák: Náš styl hry se nebude výrazně měnit

Jeho tým se musel po sestupu z nejvyšší soutěže vypořádat s řadou odchodů, některé opory však setrvaly a některé další se do týmu po delší době vrátily. Řeč je především o bratrech Stuchlících nebo o Dolejšovi s Lancem. Martin Hovořák, kouč mužského áčka, už vyhlíží start nové sezony.

989_Vinohrady_Litvinov_1.jpg

Ostrý start! Muži v neděli vyzvou na domácí půdě Litvínov

Hned na úvod čeká Sokol těžká prověrka. Při obnovené premiéře v 1. lize přijede k prvnímu zápasu do Rieger arény litvínovský Bivoj, tedy soupeř z 2. kola play down uplynulé superligové sezony. Naposledy se z výhry radovaly Vinohrady, v neděli od 18 hodin v Rieger aréně se bitva rozjede nanovo.   

985_Vinohrady_Boys_SokolCup_Pardubice.jpg

Vinohrady dobyly Pardubice!

Sokolové zvítězili na Sokol Cupu! Svěřenci Martina Hovořáka v Pardubicích zaznamenali tři výhry a jednu porážku, což jim v konečném zúčtování stačilo na triumf.

959_Bicizz_2.jpg

Neplecha ženského béčka ve třetí lize ukončena

Týden po Superfinále si zajely Biččiz do Králova Dvora na poslední dvě utkání této sezony v této lize. O den dříve ročník úspěšně zakončily holky z céčka s plným bodovým ziskem, pro Bičizz to byla tedy hozená rukavice.

955_Binis_kapitan_preview.jpg

Loučení kapitána Bíny: Z SKV odcházím jako lepší člověk

U útočníka Milana Bíny, který se letos bodově doslova utrhl ze řetězu, se dveře netrhly. Již v průběhu sezony několik nabídek konkurenčních klubů odmítl, avšak po sestupu SKV z nejvyšší soutěže bylo jasné, že udržet útočníka jeho parametrů pro sezonu v první lize bude téměř nemožné.