Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 131 až 140 z celkem 355 článků.
1328_Lingova_Hyrslova.jpg

Do Rieger arény zavítají osminásobné mistryně

Ladies čeká v sobotu náročné utkání. Do vinohradské sokolovny totiž zavítají osminásobné mistryně Česka z Tigers. Duel je na programu od 19 hodin. Přijďte Vinohrady podpořit přímo do hlediště Rieger arény!

1326_Lingova_Ladies.jpg

Ladies v Židenicích neuspěly

Po překvapivě dobré hře proti Vítkovicím, jely Ladies na půdu Židenic natěšeny na body. Ale potvrdilo se to, že na půdě Židenic se SKV prostě nedaří a v nejvyšší soutěži je na jejich hřišti ještě nedokázaly porazit. Navíc se na trestné lavici dohromady vystřídalo hned 8 hráček!

1321_Michaela_Lingova_Ladies.jpg

Důstojná partie s Vítkovicemi. Ladies dokonce vedly 2:0!

Ladies v 1. třetině podaly nejlepší výkon v celé sezoně a nad favoritem vedly 2:0 a 3:2. Bohužel v poslední minutě úvodní části inkasovaly dvě smolné branky. Pak už si Ostravanky výhru vzít nenechaly a vyhrály 11:5. I tak se ale jedná o velmi solidní výsledek s trojnásobným mistrem ČR.

1317_logo_skv.jpg

Radka Kylarová: Hrát proti své sestře byl zážitek

V létě se k nám Radka Kylarová přesunula z Panthers. V Olomouci působí její sestra Šárka, a tak jsou jejich vzájemné rodinné souboje velmi prestižní, dochází i na sázky! A jak se Radka sžila s novým týmem? Jak zatím hodnotí letošní výsledky?

1316_Ladies_Sadkova_Vitkovice.jpg

Ladies čeká střet s trojnásobnými mistryněmi

Těžký rozjezd roku neočekává pouze mužský A tým, ale také ten ženský. Ladies totiž na domácí půdě vyzvou trojnásobného šampiona České republiky 1. SC Vítkovice. Tým plný reprezentantek se v Rieger aréně představí v sobotu od 17:30. 

1310_logo_skv.jpg

Ladies přezimují na předposledním místě

Poslední letošní zápas sezóny byl ve znamení pražského derby, neboť se Ladies utkaly na hřišti Tatranu. A vánoční dárek, ve znamení 3 bodů za výhru, si nakonec pro sebe uzmul Tatran, který se tak posunul na 8.místo zaručující play-off.

1309_Ladies_Liberec.jpg

Sen o play off se vzdaluje, Ladies dál tápou

Ani reprezentační pauza, tedy tři týdny zápasového volna a čas pro přípravu na poslední sezónní utkání Ladies nepomohly. Páteční zápas s Libercem, velice důležitý pro budoucí boje o play off, dopadl klasicky katastrofou. Sokolky se nedokázaly včas dostat do zápasu a prohrály vysoko 3:8.

1307_17311343_1936358553254343_8812002390562619328_o.jpg

ANKETA: Koho považují naše hráčky za své vzory?

Minulý týden jsme v programu na zápas mužů s Black Angels sepsali, koho naši hráči považují za své sportovní vzory. Tentokrát jsme vyzpovídali hráčky ženského áčka. Koho tedy obdivují kapitánka Michaela Lingová nebo útočnice Aneta Tvrzníková?

1305_SKV_radost_Ladies.jpg

Poslední zápas v roce 2017 v Rieger aréně! Ladies přivítají Liberec

Po třítýdenní přestávce způsobené světovým šampionátem v Bratislavě se opět rozehraje extraliga žen. Ladies čeká v pátek domácí zápas s Libercem, v neděli pak ženské áčko zamíří na půdu střešovického Tatranu. Páteční duel se uskuteční od 19 hodin ve vinohradské sokolovně.

1285_Ladies_Olomouc_1.jpg

Ladies nezvládly duel v Olomouci

Po pěkném vítězství nad Židenicemi dostaly Ladies tvrdou ránu. Od poslední Olomouce inkasovaly deset branek a z moravského města tak odjely s prázdnou. O výsledku rozhodla úvodní dvacetiminutovka, kterou SKV prohrálo vysoko 1:5.