Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 151 až 160 z celkem 355 článků.
1224_logo_skv.jpg

Ladies slaví první body, doma obraly Jičín

Stejně jako v loňské sezóně i letos se sokolkám podařilo uhrát první výhru na domácí půdě a stejně jako loni se jednalo o zápas s Jičínem. Utkání bylo po celou dobu vyrovnané a šancemi se to jen hemžilo, nakonec ale těsný náskok jednoho gólu domácí ubránili a připsali si tak první vížeství 3:2.&l

1219_Ladies_Sadkova_Vitkovice.jpg

Ladies v oslabené sestavě padly s Ostravou

Ženské áčko zatím na první body čeká marně. V neděli ve 3. kole extraligy žen nestačilo na Ostravu a doma prohrálo 0:14. Ostravanky o své výhře rozhodly prakticky už v úvodní části, kterou vyhrály 4:0 a i ve zbytku utkání směřovaly k triumfu.

1211_Ladies_Vejvodova_Lingova_Honzova.jpg

Ladies neúspěšné i proti Pantherkám

Očekávaný souboj odvěkých rivalů skončil téměř jednoznačně pro domácí tým. Pantherky se prokázaly svou aktivitou a Ladies narazily na chátrající koncovku. 

1207_Ladies_Truneckova.jpg

Pražské derby pro Bohemians

Ladies nevstoupily do sezony úspěšně. V úvodním utkání nového extraligového ročníku podlehly na domácí půdě Bohemce 1:8. Jediný gól domácích vstřelila před 88 diváky Kristýna Vejvodová.

1197_Ladies_Sparkasse_Cup.jpg

Vinohrady ovládly Sparkasse Cup!

Ladies zvládly poslední krok na turnaji v německém Wernigerode a po drtivé výhře 10:0 nad domácími Red Devils vybojovaly první místo. Domů se tak vracejí s pěti výhrami a pohárem.