Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 241 až 250 z celkem 355 článků.
797_Anna_Kutnarova.jpg

Ženy prohrály na Chodově 2:5

Ladies v 10. kole sehrály další pražské derby, tentokráte zamířily na hřiště Chodova. Favorit utkání se dlouho střelecky trápil a několikrát ztroskotal na skvěle chytající Kutnarové, nakonec však duel rozhodl ve svůj prospěch.

795_Bara_Reichova.jpg

Ladies ztratily body s Tatranem

V neděli odpoledne po vydatném teambuildingovém obědě se ženské áčko přesunulo do Rieger arény připravené vyzvat svého rivala – Tatran. Všichni očekávali zuřivý boj, možná dokonce boj s dobrým koncem. Bohužel oslavy se nakonec nekonaly, neboť Tatran dokázal vstřelit o branku víc.

786_Ladies_smutek.jpg

Ženy v Liberci na body nedosáhly

Venku svítilo sluníčko, bylo krásné počasí, a tak se ženy vydaly na výlet do Liberce v dobré podzimní náladě. Bohužel ve stejné náladě neodjížděly. Prospaný začátek druhé třetiny vzal SKV jakékoliv šance na zisk bodů.

784_Pepka_placani.jpg

Ženy čeká zápas v Liberci

Ladies potřetí z posledních čtyř utkání budou čelit svému soupeři na jeho půdě. Tentokráte se dnes od 15:30 setkají s Libercem.

780_SKV_Vitky.jpg

Ladies Vítkovice nepřekvapily

Ve středeční odpoledne ženské áčko vyzvalo vítkovického favorita, který dorazil v tento sváteční den až ze vzdálené Moravy.

775_Pepka.jpg

Ladies potrápily Bohemku

Na začátku druhé třetiny to s Vinohrady vypadalo zle. Jenže pak se Sokol otřepal a ve zbytku zápasu svého zelenobílého soupeře hodně potrápil. Výsledkem je důstojná porážka 3:6.

764_Herbadent.jpg

Ženy se utkají s vicemistrem

Nedělní odpoledne bude na Jižním Městě patřit Vinohradským. Od 15 hodin se zde totiž utkají Ladies s Herbadentem a o tři hodiny později pak nastoupí Boys k duelu s domácím Chodovem.