Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1141 až 1150 z celkem 2415 článků.
1401_Lanc_muzi_acko.jpg

Lukáš Lanc: V play off se ukázala soudržnost v našem týmu

Ve Vinohradech už toho obránce Lukáš Lanc zažil hodně – vypjatá utkání v play off 1. ligy, postup do superligy a následné boje v nejvyšší soutěži. Nyní je jednou z opor v obraně a v rozhovoru kromě jiného nastínil, jaké jsou silné stránky vinohradského týmu a protějšků z Black Angels.    

1398_logo_skv.jpg

Zbyněk Stuchlík: Očekávám, že se kvalita zápasů bude stupňovat

Sokolové o víkendu rozehráli semifinálovou sérii 1. ligy s Black Angels. Po úvodním víkendu je stav vyrovnaný 1:1. SKV ovládlo první zápas 5:4 v prodloužení a i ve druhém mělo k výhře blízko. Nadějný náskok však nedokázalo udržet. První dva zápasy zhodnotil Zbyněk Stuchlík.

1402_Becko_zeny.jpg

Shrnutí víkendu: Ženské béčko i céčko stoprocentní!

Výsledkově parádní víkend mají za sebou ženské rezervní týmy. Céčko nejprve v sobotu přivezlo šest bodů ze Zličína, kde porazilo Cirkus a Slavii, béčko pak v neděli v Berouně zdolalo jak Kladno, tak Prague Tigers! Naopak dvě porážky o víkendu zaznamenali junioři.

1395_Dorostenci_1.jpg

Víkendové menu: Juniory čekají dvě pražská derby

S Panthers a s Bučis se v sobotu střetnou vinohradští junioři. Své zápasy v rámci 2. ligy odehrají v Kobylisích. Na utkání se mohou těšit také ženské rezervní týmy. Céčko nejprve v sobotu bude k vidění na Zličíně, béčko o den později v Berouně.