Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1161 až 1170 z celkem 2415 článků.
1384_logo_skv.jpg

Martin Skřivánek: Nejdůležitější bylo dostat se znovu do herní pohody

Sokolové si nakonec ze západu Čech odvezli jeden cenný bod, který vybojovali v nedělním utkání. Po sobotním debaklu by si na ně vsadil asi málokdo. Jenže v neděli se Vinohradští vzchopili a po velké přestřelce 9:8 slavili vyrovnání série. Úvodní dvojzápas zhodnotil Martin Skřivánek.      

1378_logo_skv.jpg

Z Olomouce bez výhry

Ladies prohrály oba dva zápasy 1. kola play down na hřišti Olomouce a příští týden v Praze tak budou dohánět manko. Zatímco sobotní duel se od začátku jednoznačně vyvíjel ve prospěch domácích, v neděli se hrálo o poznání vyrovnanější utkání, které nakonec o gól ovládly Moravanky.

1377_Mladsi_zakyne.jpg

Víkendové menu: Sobota a neděle budou patřit ženským kategoriím

Hned čtyři ženské či dívčí kategorie se představí o víkendu. V sobotu to budou ženské béčko, céčko a dorostenky a v neděli je doplní ještě mladší žákyně. Další porce zápasů čeká také juniory, kteří by se rádi posunuli v tabulce 2. ligy. V sobotu budou k vidění ještě elévové.

1375_Boys_Zanisko_Skrivanek.jpg

Boys načnou play off o víkendu v Karlových Varech

Vůbec poprvé se SKV a Kralovy Vary utkají v play off 1. ligy mužů. Rozhodl o tom nedělní výběr soupeřů. Zatímco Havířov a Black Angels Vinohradské opomenuly, třetí Karlovy Vary už po pražském klubu sáhly. Čtvrtfinálová série začíná v sobotu.