Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1151 až 1160 z celkem 2415 článků.
1393_Ladies_Vejvodova_Lingova_Honzova.jpg

Olomouc slaví udržení, ladies čeká 2. kolo play down

Ladies nenavázaly na minulá play down a poprvé v historii je čeká druhé kolo. V prvním kole dostaly za soupeře dobře známé hráčky Olomouce, ale bohužel se jim nepodařilo zopakovat dva roky starý úspěch, kdy proti všem předpokladům poměrem 4:1 přehrály soupeře a již v březnu mohly slavit udržení. 

1390_logo_skv.jpg

Pět malých velkých bojovníků

Je nedělní mrazivé ráno a my vyrážíme směr Barrandov a jen doufáme, že hala nebude halou ledovou. Procházíme kolotočem a hurá! V hale je příjemných 18°. Převlékame se do dresů a jeden z nás nečekaně i do gólmanského.

1383_Peta_Honzova2_1.jpg

Petra Honzová: Věřím, že přesun na domácí půdu nám pomůže!

Už přes čtyři roky je jasnou volbou pro základní sestavu SKV v extraligových bojích. Nyní bude společně s ostatními čelit na domácí půdě Olomouci a také nepříznivému stavu série. V rozhovoru se rozpovídala o hře soupeře, o svých výkonech i o trenéřině, které se také věnuje.

1387_Cecko_Risa_Misa.jpg

Víkendové menu: Muži C i D budou bojovat o záchranu

Mužské céčko a déčko budou v neděli bojovat o další body potřebné k udržení ve svých soutěžích. V lepší situaci je céčko, které je na sedmém místě tabulky a v dvojutkání s Panthers B a Bučis může výrazným způsobem nakročit k záchraně. To déčko bude bojovat alespoň o teoretickou šanci.