Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1121 až 1130 z celkem 2415 článků.
1421_logo_skv.jpg

Boys mečbol nevyužili, finále 1. ligy rozhodne pátý zápas

Sokolové si v sobotu vybojovali ve finálové sérii 1. ligy mečbol. Čtyřmi góly se o něj zasloužil Jan Linhart. Jenže Vinohradští ho v neděli neproměnili. Havířov po výhře 10:7 srovnal stav série na 2:2 a o postupujícím do superligy tak rozhodne pátý zápas na půdě soupeře.

1422_zajezdHavirov.jpg

Společně do Havířova!

SKV bojuje o Superligu po 5 letech. Pro všechny příznivce klub organizuje autobusový zájezd na 5. utkání finále 1. ligy mužů na půdě Havířova.

1420_Ladies_sestup.jpg

Ladies po pěti letech sestupují z extraligy

Čtyřikrát v řadě zvládly Vinohrady boj o udržení v extralize, popáté už to nevyšlo. Ladies prohrály na hřišti Židenice v sedmém utkání 2. kola play down 2:5 a po pětiletém pobytu v elitní soutěži budou příští rok nastupovat v 1. lize.

1412_logo_skv.jpg

Jan Linhart: Necháme na hřišti vše!

Z Havířova si sokolové přivezli vyrovnaný stav 1:1. Finálovou sérii 1. ligy tak mají rozehranou slibně. Za úvodními 2 duely se ohlédl útočník Jan Linhart. Jak se mu hraje se Zbyňkem Stuchlíkem a co říká na to, že je v kanadském bodování play off na 2. místě?

1419_Aneta_Ladies.jpg

Ladies vyhrály 5:2 a vynutily si sedmý zápas!

Vinohrady ovládly šesté utkání 2. kola play down. Nad Židenicemi zvítězily 5:2 a vybojovaly si tak možnost rozhodujícího sedmého utkání. Za vyrovnaného stavu 3:3 se tak série přesune zpátky do Brna.

1417_logo_skv.jpg

Ženy B se staly mistryněmi 2. ligy!

Ženskému béčku se podařil velký úspěch! Tým pod vedením kouče Petra Jirgese suverénně s šestibodovým náskokem ovládl 2. ligu žen. Sezonu béčko zakončilo jednoznačnou výhrou 7:1 nad Královým Dvorem.