Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1131 až 1140 z celkem 2415 článků.
1414_Martin_Dejmal.jpg

Martin Dejmal: Havířov naznačil, proč vyhrál základní část

Sokolové načali finálovou sérii 1. ligy mužů s Havířovem vítězně, v neděli ovšem nedokázali přidat druhý triumf, a tak je série po úvodním víkendu vyrovnaná 1:1. Zápasy na havířovské půdě hodnotil brankář Martin Dejmal, který byl v sobotním duelu vyhlášen nejlepším hráčem SKV.   

1411_logo_skv.jpg

Finále 1. ligy s Havířovem je po úvodním víkendu vyrovnané

Už potřetí letos začínalo SKV sérii na hřišti soupeře. A stejně jako v předešlých případech si z cizí půdy přivezlo jedno vítězství. To sokolové obstarali v sobotu, kdy vyhráli 5:3. V neděli padli s havířovským Torpedem 2:3 a v Praze se tak bude pokračovat za stavu 1:1.   

1410_Pripravka.jpg

Víkendové menu: Hrát budou nejmladší kategorie

Do boje se o víkendu pustí naši nejmenší. Přípravka i mladší žákyně se představí shodně v neděli, holky budou hrát v Kunraticích, kluci v Rudné. O další body budou o víkendu hrát také ženy B, které vedou 2. ligu.

1405_logo_skv.jpg

Se Židenicemi po prvním víkendu 1:1

O Velikonocích odstartovalo také 2. kolo play down extraligy žen. Ladies nejprve v úvodním duelu zaskočily domácí Židenice a po třígólovém představení Anety Tvrzníkové vyhrály 3:2. I v neděli se Vinohrady dostaly do vedení, které však neudržely a nakonec padly 1:2 v prodloužení.