Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1181 až 1190 z celkem 2415 článků.
1360_logo_skv.jpg

Vojtěch Máca: Tréninky v áčku jsou v daleko větším tempu

Podobně jako Pavel Hájek nebo Jan Otta dostal Vojta Máca příležitost už letos okusit atmosféru mužského A týmu, byť je ještě věkem junior. Svou šanci chytil za pačesy a v dresu Vinohrad si v 1. lize připsal už 16 startů, přičemž v nich dokázal nasbírat tři góly a jednu asistenci.

1362_logo_skv.jpg

Víkendové menu: Ladies budou bojovat o body v Jičíně

V předposledním kole základní části ženské extraligy se Ladies představí na hřišti Jičínu. Utkání je na programu od 20:30. V sobotu i v neděli se na domácí půdě představí oba týmy starších žáků. O důležité záchranářské body budou bojovat muži C.

1361_logo_skv.jpg

Vydařené klubové oslavy! SKV vstoupilo do třetího desetiletí

Derby se Startem doprovodily oslavy 20. narozenin našeho florbalového klubu. Utkání navštívilo 315 diváků, kteří se mohli bavit nejen florbalem, ale také připravenou výstavou shrnující naší historii. Pojďme se za vydařenými oslavami ještě jednou ohlédnout.

1356_Lanc_Boys_1.jpg

Soustředěný výkon vedl k výhře na hřišti Pelhřimova

Sokolové v rámci 24. kola 1. ligy vybojovali vítězství 4:2 na půdě pelhřimovského Spartaku. Tři body si z Vysočiny odvezli zejména po solidním výkonu v obraně. Dvě kola před koncem zůstávají Vinohrady na páté příčce prvoligové tabulky.

1357_Peta_Honzova2_1.jpg

Ostrava si v klidu došla pro vítězství

Ladies jely do Ostravy ve velmi okleštěné sestavě. V jedenácti hráčkách do pole bylo jasné, že to bude fyzicky náročnější než obvykle. Ostrava si s obranou Vinohrad nevěděla rady pouze první třetinu, poté už SKV docházely síly a projevilo se to i na výsledku.

1355_Hartman_Boys.jpg

Víkendové menu: Boys jedou do Pelhřimova, Ladies do Ostravy

Oba dva naše elitní týmy se o víkendu představí na hřištích soupeřů. Boys čeká v sobotu od 19 hodin duel na půdě pelhřimovského Spartaku, Ladies se od osmi hodin večer střetnou s ostravským FBC v jeho ČPP aréně. Ve hře budou po dlouhé době o víkendu také dorostenci!