Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1221 až 1230 z celkem 2415 článků.
1321_Michaela_Lingova_Ladies.jpg

Důstojná partie s Vítkovicemi. Ladies dokonce vedly 2:0!

Ladies v 1. třetině podaly nejlepší výkon v celé sezoně a nad favoritem vedly 2:0 a 3:2. Bohužel v poslední minutě úvodní části inkasovaly dvě smolné branky. Pak už si Ostravanky výhru vzít nenechaly a vyhrály 11:5. I tak se ale jedná o velmi solidní výsledek s trojnásobným mistrem ČR.

1317_logo_skv.jpg

Radka Kylarová: Hrát proti své sestře byl zážitek

V létě se k nám Radka Kylarová přesunula z Panthers. V Olomouci působí její sestra Šárka, a tak jsou jejich vzájemné rodinné souboje velmi prestižní, dochází i na sázky! A jak se Radka sžila s novým týmem? Jak zatím hodnotí letošní výsledky?

1315_Hanys_Vlcek_Maca.jpg

První domácí zápas v novém roce! Boys se utkají s lídrem tabulky

Sokoly čeká hned v prvním ligovém utkání v roce 2018 těžká zkouška. V neděli 7. ledna se od 16 hodin utkají na domácí půdě s havířovským Torpedem. Soupeř se nyní nachází na první příčce prvoligové tabulky. Přijďte SKV v důležitém boji podpořit přímo do hlediště!

1316_Ladies_Sadkova_Vitkovice.jpg

Ladies čeká střet s trojnásobnými mistryněmi

Těžký rozjezd roku neočekává pouze mužský A tým, ale také ten ženský. Ladies totiž na domácí půdě vyzvou trojnásobného šampiona České republiky 1. SC Vítkovice. Tým plný reprezentantek se v Rieger aréně představí v sobotu od 17:30. 

1320_Benfika_radost_Fila_Rerna_Cmelak_Vlcak.jpg

Víkendové menu: Do hry se zapojí oba B týmy

První hrací víkend v novém roce 2018 se do bojů o další ligové body pustí obě béčka. Muži v sobotu vyzvou na domácí půdě Benešov a v neděli se střetnou s Texasem. Ženskou Benfiku čeká v sobotu cesta na Kladno.

1313_logo_skv.jpg

Šťastné a veselé Vánoce 2017!

Přejeme všem fanouškům, členům, partnerům, podporovatelům a kamarádům SKV krásné prožití vánočních svátků. Rádi bychom vám popřáli hodně pohody, štěstí, úspěchů a lásky do nového roku 2018. A jak říká s oblibou útočník našeho mužského A týmu Jan Kapucián - „Hlavně dobrou náladu!“

1312_logo_skv.jpg

Dobře započatá tradice! Druhý Vánočník navštívilo skoro sto SKV nadějí

I 2. ročník Vánočníku se vydařil. Stejně jako při loňské premiéře byla v akci téměř stovka mladých nadějí SKV, které opět vytvořily 5 týmů a na 2 hřištích si více než 2 hodiny užívaly florbalu a zábavy a mimo něj spoustu vánočních dobrot, jež na podporu věnovali rodiče, za což jim děkujeme.